HomeΕΛΛΑΔΑΔολοφονία καπετάνιου: Στον φίλο του ρίχνει τις ευθύνες η «μαύρη χήρα»

Δολοφονία καπετάνιου: Στον φίλο του ρίχνει τις ευθύνες η «μαύρη χήρα»

Στην Αργολίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον φίλο του συζύγου της, στην αυλή του οποίου βρέθηκε νεκρός ο καπετάνιος πριν από τέσσερα χρόνια στην Κοιλάδα Αργολίδας, κατηγορεί η 41χρονη «μαύρη χήρα».

Η γυναίκα, μέσα από τις φυλακές Θηβών όπου βρίσκεται, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ισχυρίστηκε  ότι για όλα φταίει ο φίλος του 42χρονου καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου.

«Ως προς τον φίλο του άντρα μου δηλώνω ότι με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο θεωρώ ότι ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα αν όχι αποκλειστικός δράστης», είπε.

«Το έγκλημα έγινε στην αυλή του δικού του σπιτιού, είναι ο άνθρωπος που τον βρήκε πρώτος απ΄ όλους και αντί να καλέσει σε βοήθεια εκείνος κάλεσε τον δικηγόρο του. Αρνήθηκε όταν ρωτήθηκε στην αρχή ότι είναι δικό του το όπλο, ενώ βρέθηκε πυρίτιδα στο αριστερό του χέρι, συμβατή του όπλου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η 41χρονη «μαύρη χήρα», σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ένοχη -και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη- για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ η υπόθεση άνοιξε ξανά την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, στο εφετείο της Τρίπολης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση