HomeHL-9Επιτέθηκε με… μαχαίρι σε συγχωριανό του – Δείτε ποιος ήταν ο λόγος

Επιτέθηκε με… μαχαίρι σε συγχωριανό του – Δείτε ποιος ήταν ο λόγος

Τι λέει το θύμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια παρατήρηση ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα και να βγουν τα μαχαίρια χθες νωρίς το πρωί σε χωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων! Δράστης είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ένας 45χρονος αγροτοκτηνοτρόφος, ο οποίος κατηγορείται ότι τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε στο χέρι έναν 42χρονο συγχωριανό του.

Το θύμα της επίθεσης μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» τόνισε ότι ο 45χρονος του επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια με ένα μαχαίρι που έφερε από το σπίτι του.

Αρχικά θύτης και θύμα συναντήθηκαν έξω από το σχολείο του χωριού τους. «Ο 45χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε ανηφορικό σημείο έξω από την πόρτα του σχολείου. Αφού μπήκαν τα παιδιά του μέσα στο σχολείο, εκείνος στ συνέχεια άνοιξε την καρότσα με αποτέλεσμα όλες οι ακαθαρσίες και το νερό της βροχής που είχε συγκεντρωθεί, να πέσουν μέσα στην αυλή» ανέφερε ο 42χρονος, ο οποίος επίσης είχε πάει νωρίς το πρωί τα παιδιά του στο μάθημα.

«Του έκανα μόνο μία παρατήρηση, λέγοντάς του ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό» είπε ο ίδιος, τονίζοντας ότι απλώς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό που έβλεπε.

«Οι σχέσεις μας δεν είναι καλές, δεν είμαστε φίλοι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, εξέφρασα την αντίθεσή μου γι αυτό που έβλεπα. Δεν τον έβρισα, δεν του μίλησα άσχημα» σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο συγχωριανός μου έφυγε από το σχολείο και με περίμενε στη μέση του χωριού, γνωρίζοντας το δρομολόγιο που κάνω.

Είχε πάει πριν στο σπίτι του και είχε πάρει ένα μαχαίρι. Αφού μου έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητό του, άρχισε να με βρίζει. Κάποια στιγμή τράβηξε το μαχαίρι που κρατούσε κι ευτυχώς πρόλαβα να πιάσω τη λάμα με το δεξί μου χέρι, πριν μου το καρφώσει στο σώμα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστώ ελαφρά στα δάχτυλα».

Ο 42χρονος υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αστυνομικοί του οποίου αναζητούν το 45χρονο που εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του, συνελήφθη συγγενικό του πρόσωπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση