HomeΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Καραμπόλα δέκα αυτοκινήτων στην γέφυρα Δενδροποτάμου

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα δέκα αυτοκινήτων στην γέφυρα Δενδροποτάμου

Μια πεζή φαίνεται πως προκάλεσε το ατύχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καραμπόλα δέκα αυτοκινήτων έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην γέφυρα Δενδροποτάμου, αμέσως μετά το Αστυνομικό Μέγαρο, στην Θεσσαλονίκη.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αν και ενεπλάκη ακόμα και λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Open TV, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει πεζή τη γέφυρα. Το πρώτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου την είδε ξαφνικά μπροστά του, πάτησε απότομα φρένο και λόγω του πάγου στο οδόστρωμα – στην Θεσσαλονίκη επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μετά τις αλλεπάλληλες κακοκαιρίες – το ΙΧ γλίστρησε και χτύπησε στις μπάρες. Τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν λόγω και της κακής ορατότητας δεν μπόρεσαν να σταματήσουν εγκαίρως και τελικά ενεπλάκησαν στην καραμπόλα συνολικά δέκα οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, αρχικά δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, το λεωφορείο του ΟΑΣΘ σταμάτησε για να τους αποφύγει και τα οχήματα που ακολουθούσαν έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο προκειμένου να αποφύγουν το λεωφορείο και δεδομένου ότι το οδόστρωμα λόγω του πάγου και του χιονιού είναι εξαιρετικά ολισθηρό.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση