HomeΚΡΗΤΗΑποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί

Τρίωρη στάση εργασίας αύριο στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις αυριανές κινητοποιήσεις που έχουν προαναγγελθεί στην κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση Λειτουργούν Μέσης Εκπαίδευσης σημειώνει:

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων που αποφασίστηκαν και από την ΟΛΜΕ ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών, αποφάσισε το παρακάτω πρόγραμμα δράσεων:

Την διοργάνωση κινητοποιήσεων για την απόσυρση του αντιλαϊκού νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών

Τρίωρη στάση 8-11 π.μ. την Παρασκευή 11/1(και για την αντίστοιχη απογευματινή για τα εσπερινά) συμπληρωματικά με την τρίωρη της ΟΛΜΕ.

Καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:00 και στην πορεία προς τη βουλή με αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό από κοινού με τη ΔΟΕ

Στο Ηράκλειο, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας.

Την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης όσων συναδέλφων ταξιδέψουν Αθήνα για το συλλαλητήριο με το ποσό των 50 ευρώ (+ 50 ευρώ από την ΟΛΜΕ)

Να συγκληθεί η προέδρων το επόμενο Σαββατοκύριακο για το συντονισμό των κινητοποιήσεων

Γενική συνέλευση την Τετάρτη 16/1 ώρα 19:00 στο 3ο ΓΕΛ και κάλεσμα σε ΔΣ και συναδέλφους της πρωτοβάθμιας για κοινό συντονισμό”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση