HomeHL-GreeceΣβίγκου: Δεν πιστεύουμε ότι ο Καμμένος θα συνδράμει στα σχέδια της ΝΔ

Σβίγκου: Δεν πιστεύουμε ότι ο Καμμένος θα συνδράμει στα σχέδια της ΝΔ

“Δεν θα με εκπλήξει αν και πάλι διαψευστεί ο κ. Κατσίκης” είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ είπε ότι « ο πρωθυπουργός δεν πιστεύει, και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύουμε, ότι ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη μέχρι σήμερα στάση του, που είναι μια στάση διαφωνίας μεν με τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ταυτόχρονα ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να συνδράμει στα σχέδια της αντιπολίτευσης και να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση. Αυτό πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει ο κ. Καμμένος να κάνει».

Η εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του κ. Κατσίκη και τόνισε πως και στο παρελθόν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει διαψευστεί από τον κ. Καμμένο για ορισμένες τοποθετήσεις του «οπότε δεν θα με εκπλήξει αν πάλι διαψευστεί ο κ.Κατσίκης και ο κ. Καμμένος εξακολουθήσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Οπότε συνεχίζω να περιμένω την Παρασκευή, όποτε θα ξεκαθαρίσει τη στάση του ο κ. Καμμένος και δεν πρόκειται να συνδράμει στα σχέδια της Ν.Δ» κατέληξε.

«Αν παρόλα αυτά ο κ. Καμμένος αλλάξει στάση και επιλέξει να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, τότε ο πρωθυπουργός διαμήνυσε ότι πρόκειται να ζητήσει, άμεσα ψήφο εμπιστοσύνης. Αυτό είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε, εάν ισχύσουν οι δηλώσεις Κατσίκη, που επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ ότι ισχύσουν, ότι θα έχουμε άμεσα πρόταση εμπιστοσύνης στη Βουλή» πρόσθεσε η κ. Σβίγκου .

Τέλος επανέλαβε τη στοχοπροσήλωση, της κυβέρνησης για εκλογές στο τέλος της τετραετίας τον Οκτώβριο του 2019. «Προφανώς και δεν συγκροτούμε κανένα ψηφοδέλτιο γιατί δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Δεν ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, εμείς αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με τη συνέχιση του κυβερνητικού και του κομματικού έργου. Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει υποψηφίους γιατί θέλει να συντηρεί ένα κλίμα παρατεταμένης εκλογολογίας» υπογράμμισε η κ. Σβίγκου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση