HomeΕΛΛΑΔΑΒόλος: Kαταδικάστηκε 60χρονος που είχε τραυματίσει τη σύζυγό του με τακούνι

Βόλος: Kαταδικάστηκε 60χρονος που είχε τραυματίσει τη σύζυγό του με τακούνι

Το περιστατικό είχε εκτυλιχθεί τον Νοέμβριο του 2017

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινή φυλάκισης -με αναστολή- και χρηματικό πρόστιμο επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 60χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε για επίθεση στη γυναίκα του με ένα… τακούνι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το magnesianews, είχε εκτυλιχθεί τον Νοέμβριο του 2017. Στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι ο δράστης αρχικά χτύπησε την 55χρονη σύζυγό του με το τακούνι ενός παπουτσιού της, στο κεφάλι, προκαλώντας της τραύματα.
Στη συνέχεια, ωστόσο, την έσπρωξε δυνατά πάνω σε τοίχο του σπιτιού όπου διέμεναν, με συνέπεια η γυναίκα να γεμίσει εκδορές και μώλωπες στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Η 55χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για νοσηλεία, όπου οι γιατροί κατέγραψαν με λεπτομέρειες τα τραύματά της.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στο Δικαστήριο υποστήριξε πως δεν ήθελε να την ρίξει πάνω στον τοίχο, αλλά έγινε κατά λάθος, αφού η 55χρονη του επιτέθηκε και για να προφυλαχθεί την απώθησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον τοίχο.

Η σύζυγος του, στην κατάθεση της ανέφερε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 60χρονος τη χτύπησε, καθώς έπεφτε θύμα ξυλοδαρμών εδώ και χρόνια, όμως προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να μην δίνει συνέχεια και να καλύπτει τον άνδρα της.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, αλλά οι δικαστές το απέρριψαν, καταδικάζοντας τον σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών με τριετή αναστολή. Επίσης επιδίκασαν χρηματική ικανοποίηση στην 55χρονη ύψους 1.000€, με τον 60χρονο να ασκεί έφεση και να αφήνεται ελεύθερος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση