HomeΚΡΗΤΗΗλεκτρονικός διαγωνισμός για έργα οδοποιίας στον οικισμό Σοκαρά του Δήμου Γόρτυνας

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για έργα οδοποιίας στον οικισμό Σοκαρά του Δήμου Γόρτυνας

Το έργο χρηματοδοτείται με τo ποσό των 100.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση βατότητας δημοτικής οδοποιίας τοπικής κοινότητας Σοκαρά».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές έως την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στις 10.00 π.μ ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.

Το έργο χρηματοδοτείται με τo ποσό των 100.000 ευρώ το οποίο εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Δήμου Γόρτυνας από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και συγκεκριμένα από τα κονδύλια του έργου «Βελτιώσεις – συντηρήσεις – διανοίξεις στο οδικό δίκτυο Κρήτης».

Σύμφωνα με τη μελέτη πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις στην τοποθεσία Κουτσουρού στα Φαραγγιανά του οικισμού Σοκαρά. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου χωματόδρομου σε μήκος 650 μέτρων και μέσου πλάτους πέντε μέτρων. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση υφιστάμενου παλαιού τσιμεντοστρωμένου δρόμου μήκους 160 μέτρων και μέσου πλάτους πέντε μέτρων.
Τέλος θα πραγματοποιηθεί βελτίωση της βατότητας με ασφαλτόστρωση, στο τμήμα της υφιστάμενης δημοτικής οδού, από την εκκλησία Φαραγγιανών (νεκροταφείο) έως την τοποθεσία της Φαραγγιανής Κεφάλας.

Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξη στα αιτήματα του Δήμου Γόρτυνας και ειδικότερα για την έγκριση των πιστώσεων του έργου «Βελτίωση βατότητας δημοτικής οδοποιίας τοπικής κοινότητας Σοκαρά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση