HomeHL-LifestyleΛατρεμένος στην Ελλάδα Τούρκος γόης ηθοποιός παντρεύεται σέξι Θεσσαλονικιά

Λατρεμένος στην Ελλάδα Τούρκος γόης ηθοποιός παντρεύεται σέξι Θεσσαλονικιά

O Μπουράκ Χακί παντρεύεται την εντυπωσιακή Χαρά Παππά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Μπουράκ Χακί, Τούρκο ηθοποιό, το ελληνικό κοινό τον λάτρεψε από τη συμμετοχή του στη σειρά «Κισμέτ».

Και όπως φαίνεται μια Ελληνίδα τον λάτρεψε τόσο που θα γίνει γυναίκα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο Μπουράκ Χακί παντρεύεται την εντυπωσιακή Χαρά Παππά από τη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή φοιτήτρια Οικονομικών από τη Θεσσαλονίκη, με το καλλίγραμμο κορμί κα το εντυπωσιακό πρόσωπο φαίνεται ότι μάγεψε τον Τούρκο ηθοποιό και έτσι τώρα οι δύο τους ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωριμία των δύο έγινε όσο ο Τούρκος ηθοποιός βρισκόταν στη χώρα μας για την παράσταση «Ο κύκλος» στην οποία συμμετείχε.

Ο Μπουράκ Χακί για αρκετά χρόννια ταξίδευε συνέχεια στην Ελλάδα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει μαζί σε κάποια βόλτα τους ή σε κάποια βραδινή τους έξοδο, όπου ήταν πάντα πολύ διαχυτικοί.

Τελικά, η Χαρά Παππά ακολούθησε τον Μπουράκ Χακί στην Κωνσταντινούπολη και πλέον οι δυο ζουν μαζί.

«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος», έχει αποκαλύψει ο ίδιος και είχε προσθέσει: «Οι Ελληνίδες μου αρέσουν, είναι πολύ πιο εκδηλωτικές και αυθόρμητες από τις Τουρκάλες. Βράζει το αίμα τους».

#antalyafilmfestival #beautifulnights #mymanandi

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση