HomeHL-9Ένστολοι “πιάστηκαν στα χέρια” σε κεντρικό δρόμο των Χανίων

Ένστολοι “πιάστηκαν στα χέρια” σε κεντρικό δρόμο των Χανίων

Άφωνοι παρακολουθούσαν οι περαστικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη περίεργο περιστατικό διενεργήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο των Χανίων, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά δύο ένστολους που φαίνεται να διαπληκτίστηκαν σε κοινή θέα.

Πρόκειται για έναν αστυνομικό της ομάδας Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙ.ΑΣ.) και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο της εξωτερικής φρουράς φυλακών όπου στην αρχή της οδού Πειραιώς στη συμβολή με την Σκαλίδη, άρχισαν να τσακώνονται και ούτε λίγο, ούτε πολύ πιάστηκαν στα χέρια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpanews.gr

Άμεσα κινήθηκαν στο σημεία συνάδελφοί τους αστυνομικής της αμέσου δράσης, όπου συνέλαβαν το σωφρονιστικό υπάλληλο που φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο δεύτερος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως το επόμενο διάστημα.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της έντονης αντιπαράθεσης των δύο ενστόλων, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες ώρες.

zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση