HomeHL-SportsΝίκος Καραμπετάκης»Να προκριθούμε στην έδρα μας»

Νίκος Καραμπετάκης»Να προκριθούμε στην έδρα μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ, ενώ την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Θανάσης Ντίνας.

Ο Νίκος Καραμπετάκης ανέφερε:

«Ήταν ένα παιχνίδι, όπου θέλαμε από σήμερα να πάρουμε την πρόκριση. Μέχρι το 40’ ήμασταν καλοί, ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν κινδυνεύσαμε, σκοράραμε και φαινόταν ότι το ελέγχουμε το ματς. Με κάποια λάθη και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κινδυνεύσαμε σε δυο φάσεις.

Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα και φάνηκε ότι είχε καλύτερο ρυθμό από εμάς. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη ρυθμού, στην έλλειψη αγώνων μετά από ένα μεγάλο διάστημα αλλά και στο ότι θέλουμε να ενσωματώσουμε κάποια νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι δυο αναγκαστικές αλλαγές του Σάσι και του Ντίνα. Αυτό μας αποδιοργάνωσε. Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο β’ ημίχρονο.

Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, όπου πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να προκριθούμε.

Σίγουρα μετά από κάθε παιχνίδι κρατάμε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι διαφορετικό και όπως σε κάθε παιχνίδι θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Με την βοήθεια του κόσμου θα είμαστε πολύ καλύτεροι.

Η εικόνα των τριών νέων παικτών είναι θετική και είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία τους, όπως και από την παρουσία όλων των παιδιών. Η αξιολόγηση γίνεται μετά από κάθε παιχνίδι και αυτό θα πράξουμε στην συνέχεια, ώστε τα παιδιά να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα».

Όσο για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Αντίλ Ναμπί, ο Νίκος Καραμπετάκης ανέφερε ότι «έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, θα κρίνουμε την κατάσταση του και  δούμε αν θα μπορέσει να είναι στο ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Ντίνας ανέφερε: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, ελέγχαμε το ρυθμό, είχαμε την κατοχή και τακτικά ήμασταν πολύ καλά.

Πετύχαμε ένα γκολ και όλα έμοιαζαν ότι θα πάνε καλά. Στο β’ ημίχρονο αδικαιολόγητα μείναμε πίσω, κάναμε εύκολα λάθη, ο Εργοτέλης πήρε την κατοχή, δημιούργησε φάσεις και πέτυχε το γκολ. Σίγουρα το δικαιούνταν βάσει της εικόνας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Μας προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΟΦΗ προηγείται στα ματς αλλά τελικά δεν παίρνει τη νίκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης είναι ένας λόγος. Ο αντίπαλος όταν παίζει στην έδρα του και είναι πίσω στο σκορ ανεβάζει την απόδοση του και προσπαθεί κι αυτός να πετύχει κάποιο γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε γκολ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση