HomeHL-SportsΕργοτέλης ΟΦΗ 1-1

Εργοτέλης ΟΦΗ 1-1

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) τον ΟΦΗ και μάλιστα παραλίγο να πάρουν και τη νίκη με ανατροπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κι αν ο ΟΦΗ είναι η «μεγάλη» ομάδα της πόλης του Ηρακλείου. Ο Εργοτέλης ήταν αρκετά σκληρός και όχι μόνο πήρε ισοπαλία αλλά δεν ήθελε και πολύ να πανηγυρίσει και τη νίκη στο Παγκρήτιο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ετσι, η αναμέτρηση της Τρίτης  αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) και στο «Γεντί Κουλέ», θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους οι δύο ομάδες του Ηρακλείου.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουολου άνοιξε το σκορ με τον Νάστο στο 28′ με τρομερό μακρινό σουτ. Το 1-1 από τον Ιατρούδη στο 66′.

Γκολάρα από Νάστο

Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να πατάει καλύτερα και τον Εργοτέλη να ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να απειλήσει.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη στιγμή τους στο 13′ με τον Μπράουν να κάνει τη σέντρα και τον Μαζουλουξή να διώχνει άτσαλα αλλά ο Κατσιμήτρος μάζεψε την μπάλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Σασί έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσει τον Κατσιμήτρο.

Λίγο αργότερα, ο Οικονόμου έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον κίπερ των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ.

Η επόμενη καλή στιγμή του ΟΦΗ ήταν και γκολ. Αυτό οφείλεται στην έμπνευση του Νάστου να πιάσει ένα ασύλληπτο σουτ από μακριά και να γράψει το 0-1 με εντυπωσιακό τρόπο στο 28′.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Μπουρσέλη να εκτελεί ένα φάουλ, τον Σασί να διώχνει προς τον τερματοφύλακά του αλλά ο Στρέζος ήταν σε ετοιμότητα.

Παραλίγο να τα φέρει τούμπα ο Εργοτέλης

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά παραλίγο να πάρουν και το ματς.

Κούατενγκ, Γιακούμπου και Έφορντ με την ταχύτητά τους δημιουργούσαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Η πίεση των γηπεδούχων είχε αποτέλεσμα στο 66′. Ο Γιακούμπου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ιατρούδης στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1.

Στο 81′ δεν ήθελε πολύ για την ολική ανατροπή. Ο Κούατενγκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιχόγεβιτς, έκλεψε την μπάλα, αλλά ο Στρέζος τον έκλεισε καλά, τον οδήγησε στα πλάγια και το πλασέ του απομάκρυνε ο Ποτουρίδης πριν αυτό περάσει τη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί μέχρι το τέλος, όμως, δεν άλλαξε τίποτα.

Ετσι, μπορεί ο ΟΦΗ να είναι ο… σκληρός της πόλης αλλά στην προκειμένη ο Εργοτέλης έδειξε ότι στην ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ» θα… πουλήσει πολύ σκληρά το τομάρι του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (64′ Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Εφορντ, Καπνίδης (54′ Κούατενκ).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (77′ Κυριακίδης), Σασί (46′ Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64′ Πέρσον).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση