HomeHL-GreeceΤην Παρασκευή το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

Την Παρασκευή το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

Ακύρωσε την τηλεοπτική του συνέντευξη ο Καμμένος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή θα γίνει τελικά το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών. Ταυτόχρονα, ο υπουργός Αμυνας ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star, λίγο αργότερα από την τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Open.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από την διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού και παρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα να μεταφερθεί η τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star την Παρασκευή το βράδυ καθώς για εκείνη την ημέρα προγραμμάτισετην συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συμφώνησαν να μην μιλήσουν δημοσίως για τις αποφάσεις τους σε σχέση με την συνέχιση ή όχι της συγκυβέρνησης πριν διεξαχθεί το τετ α τετ της Παρασκευής από το οποίο, όπως φαίνεται θα κριθούν όλα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αθήνα η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ως εκ τούτου φέρεται να εκτιμήθηκε από των πρωθυπουργό και τον υπουργό Αμυνας ότι θα πρέπει να μην σκιαστεί η επίσκεψή της από της ενδοκυβερνητικές διαφορές.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν αύριο Τετάρτη, θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προγραμματίσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας στις 10:00 και στις 11:00 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ. Νωρίτερα, στις 9 το πρωί θα ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση επί του ν/σ όπου ενετάχθη η τροπολογία για την αναβάθμιση των F-16 και τα αντισταθμιστικά οφέλη, στην οποία πιθανότατα θα παραστεί ο ίδιος ο υπουργός Αμυνας ο οποίος και την κατέθεσε.

Ο Πάνος Καμμένος επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης από το Ντουμπάι, όπου παρέστη στο χλιδάτο πάρτι της επετείου των γάμων της κόρης του Σεΐχη και μετέβη στο υπουργείο Αμυνας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση