HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Με επιτυχία οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Σε συνεργασία με φορείς της πόλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε σε συνεργασία με φορείς της πόλης το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης

Σε συνεργασία με το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Κρήτης το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) διοργάνωσε ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης στους εκπαιδευόμενους. Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Κρήτης στο πλαίσιο των Υπηρεσιών του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων, υλοποίησε δωρεάν Ομαδικά Εργαστήρια Πληροφόρησης στους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Ηρακλείου. Σκοπός των ομαδικών εργαστηρίων ήταν να διερευνηθούν γνώσεις και δεξιότητες και να ενθαρρυνθούν οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν νέους εναλλακτικούς τρόπους ώστε να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Ο τίτλος των ομαδικών εργαστηρίων ήταν «Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα» και τα εργαστήρια έγιναν τη Δευτέρα 10/12/2018 και την Τρίτη 11/12/2018.

Τα εργαστήρια συντόνισε ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ Μάνος Πετράκης.

Θέματα Πυρασφάλειας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ηρακλείου στο πλαίσιο της συνεργασίας και της σύμπραξης με άλλους φορείς της τοπικής κοινωνίας υποδέχτηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κύριο Γιώργο Ξυπάκη ο οποίος ενημέρωσε τους εκπαιδευόμενους για θέματα πυρασφάλειας, σεισμών καθώς και τρόπους αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ξυπάκη για την παρουσία του στο ΣΔΕ Ηρακλείου.

Δύο χορωδίες

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ηρακλείου στο πλαίσιο της συνεργασίας και της σύμπραξης με άλλους φορείς της τοπικής κοινωνίας φιλοξένησε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στο χώρο του τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου και τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων.

Οι δύο χορωδίες παρουσίασαν γνωστά τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής καθώς και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση