HomeΚΡΗΤΗΗμερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό παιδιών και εφήβων στο Δήμο Πλατανιά

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό παιδιών και εφήβων στο Δήμο Πλατανιά

Στο πλαίσιο του διαδημοτικού προγράμματος «Σχολές Γονέων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, συνεχίζει το πρόγραμμα συμβουλευτικής ενημέρωσης για γονείς παιδιών ηλικίας από 6 έως 18 ετών, υπό τον γενικό τίτλο: «Σχολές Γονέων».

Το εν λόγω πρόγραμμα – το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας των Δήμων Πλατανιά, Αποκορώνου και Κισσάμου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης – θα περιλαμβάνει συμβουλευτικές ημερίδες και σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα, κάθε μήνα και στους τρεις Δήμους, σε θεματικές σχετικές με την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία.

Η τρίτη εκδήλωση της «Σχολής Γονέων» στο Δήμο Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γεράνι), και θα έχει ως θέμα: “Επαγγελματικός Προσανατολισμός – Ο ρόλος της οικογένειας στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των παιδιών”. Εισηγήτρια θα είναι η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού κα. Μπαουράκη Αντωνία, υπεύθυνη πρώην Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα 2821341040 και 2821341033.

Διαφήμιση
Διαφήμιση