HomeHL-Culture«Με το δεξί» Του Μάριου Λεβέντη

«Με το δεξί» Του Μάριου Λεβέντη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γενάρης είναι ένας λόγος. Ο κύριος λόγος. Για νέα ξεκινήματα, νέες αρχές και καινούργια βλέμματα στα πράγματα. Ο Γενάρης είναι ένας τρόπος. Ο καλύτερος τρόπος. Για την ορατότητα των διαστάσεων της έγχρωμης αφίσας που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τις τολμηρές αποφάσεις μας. Τις αποφάσεις που θέλουν να παραμείνουν ως το κάτι μοναδικό, τις αποφάσεις που για κακή τους επιρροή έχουν τις καλές μας αναμνήσεις  για ν’ αναπολούν και να πεισμώνουν.

Γι αυτό και η χρονιά εισβάλει πάντα με  τον πυρετό της. Με τα δεκατάκια της φλόγας που μας καίνε για το διαφορετικό. Η φαντασία πάντως είναι το ιδανικό ατελιέ για την αφίσα επανεκκίνησης που σου γράφω. Καν’ το και θα περάσει με το δεξί στην αλήθεια, θα γίνει θα δεις! Και θα γίνεις κι εσύ μαζί του ένα.

Θα γίνεις ένα με τον άνθρωπό σου, με τους αστάθμητους παράγοντες που σας δένουν, με το φάλτσο ρεφρέν που τ’ αγαπάς και με τίποτα δεν το αλλάζεις. Ακόμα κι αν δεν πατάει σωστά, είναι στα δικά σου χώματα, μαζί ριζώνετε.

Γιατί στην απονομή «των μεγάλων λόγων» που είναι αιωνίως πάνω στην ανάπτυξη, ξεχάσαμε να θρέψουμε τις μικρές φράσεις. Τις μικρές λέξεις τσέπης που φυλάζεις πάντα μαζί σου σαν τίμιο ξύλο. Γιατί στην ίδια απονομή με το ευρύ κοινό παραλείψαμε τις ευχαριστίες…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση