HomeHL-9Έκλεισε το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης – Εγκλωβίστηκαν επιβάτες με προορισμό την Κρήτη

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης – Εγκλωβίστηκαν επιβάτες με προορισμό την Κρήτη

Στο Ηράκλειο παρέμειναν αντίστοιχα οι επιβάτες πτήσης για τη συμπρωτεύουσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα στις πτήσεις προκάλεσε το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία “Σοφία” καθώς λόγω της ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης έκλεισε για αρκετές ώρες το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής ήταν να εγκλωβιστούν από το βράδυ της Παρασκευής στη συμπρωτεύουσα επιβάτες πτήσεων που είχαν προορισμό και την Κρήτη.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα προκάλεσε σημαντική καθυστέρηση σε πτήση από το αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” των Χανίων με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ άλλοι 167 επιβάτες αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο Ηράκλειο καθώς η δική πτήση τους με προορισμό το αεροδρόμιο “Μακεδονία” δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Πρόκειται για επιβάτες πτήσης που απογειώθηκε από ιταλικό αεροδρόμιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες το ανάγκασαν να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στο «Ν. Καζαντζάκης».

Στο μεταξύ, γύρω στις 10 αναχώρησε τελικά από το Ηράκλειο με προορισμό τη συμπρωτεύουσα πτήση της Aegean οι επιβάτες της οποίας δεν ταξίδεψαν χθες το βράδυ όπως είχε προγραμματιστεί. Με μέριμνα της αεροπορικής εταιρείας οι επιβάτες αυτοί φιλοξενήθηκαν στην πόλη για τη νύχτα και το πρωί αναχώρησαν ολοκληρώνοντας το ταξίδι τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση