HomeHL-9Η φωτιά στα σταθμευμένα αυτοκίνητα αποδείχθηκε εμπρησμός

Η φωτιά στα σταθμευμένα αυτοκίνητα αποδείχθηκε εμπρησμός

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα ίχνη του άνδρα που φέρεται να έβαλε φωτιά στα σταθμευμένα αυτοκίνητα χθες τα ξημερώματα στο Γάζι, οδηγήθηκαν πολύ γρήγορα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που διερευνούσαν την υπόθεση, καθώς τα ευρήματα … έδειχναν εμπρησμό. Έτσι, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Μαλεβιζίου, συνελήφθη ένας 43χρονος άνδρας ο οποίος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί, όπως έγραψε το cretapost, λίγο μετά τις 4:30 χθες τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Σύρου και Νάξου στο Γάζι, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα το ένα μπροστά από το άλλο τυλίχθηκαν στι φλόγες.

Η φωτιά έσβησε μιάμιση ώρα αργότερα μετά από παρέμβαση 10 πυροσβεστών που είχαν σπεύσει στο σημείο με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως προέκυψε η φωτιά είχε μπει στο ένα αυτοκίνητο και οι φλόγες επεκτάθηκαν και στο διπλανό, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Εν συνεχεία αποδείχθηκε ότι το ένα αυτοκίνητο ανήκε στην εν διαστάσει σύζυγο του συλληφθέντα και φερόμενου ως δράστη, ο οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση