HomeHL-9Ιδρύεται σωματείο με το όνομα του αδικοχαμένου Σήφη Σαριδάκη

Ιδρύεται σωματείο με το όνομα του αδικοχαμένου Σήφη Σαριδάκη

Συγκλονισμένοι οι διανομείς και ταχυμεταφορείς ανά τη χώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα ο θάνατος του 27χρονου Σήφη Σαριδάκη, λίγη ώρα πριν από την έλευση του νέου έτους, στην οδό Προφήτη Ηλία στα Χανιά. Ο αδικοχαμένος άνδρας έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του και να πέσει πάνω σε βραχώδες πρανές.

Ο άτυχος άνδρας πατέρας δύο μικρών παιδιών βρήκε ακαριαίο θάνατος, σκορπίζοντας οδύνη στην οικογένειά του. Παράλληλα, όμως η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους διανομείς και ταχυμεταφορείς σε ολόκληρη τη χώρα, τα συνδικαλιστικά όργανα των οποίων δηλώνουν ότι στρέφονται στην κατεύθυνση της ληψης μέτρων για την εργασία κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, συνάδελφοι του Σήφη Σαριδάκη στα Χανιά έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την ίδρυση σωματείου που θα φέρει τιμητικά το όνομα του νεκρού διανομέα, σε μια προσπάθεια συνδικαλιστικής αλληλεγγύης και υποστήριξης του κλάδου, ώστε να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα στα οποία είναι μονίμως εκτεθειμένοι οι “ντελιβεράδες”.

Στο μεταξύ, σπαρακτική είναι η έκκληση που απηύθυναν μέσω facebook ο αδελφός και η σύζυγος του Σήφη Σαριδάκη, ζητώντας από τους διανομείς να λαμβάνουν μέτρα όταν οδηγούν τα δίκυκλά τους.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Μακάρι να είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι που πονάμε να μην ξαναπονεσει κάνεις στον κόσμο αυτό.. Σας παρακαλώ φοράτε τα κράνη κουμπωμένα, μην μιλάτε στα κινητά, σταματήστε στην άκρη και μιλήστε..

Κάποιος περιμένει στην πόρτα να σας αγκαλιάσει…τουλάχιστον στην μνήμη του ΣΗΦΑΡΑ κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε να παραμείνετε όρθιοι!”

saridakhs-ekklhsh

Διαφήμιση
Διαφήμιση