HomeHL-9Νέα τόνωση της αγοράς αναμένουν οι έμποροι με τις εκπτώσεις

Νέα τόνωση της αγοράς αναμένουν οι έμποροι με τις εκπτώσεις

Ξεκίνησε το δεκαήμερο των προσφορών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τη θετική αποτίμηση της εορταστικής καταναλωτικής κίνησης στο Ηράκλειο, η αγορά κινείται σε ρυθμούς εκπτώσεων, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το δεκαήμερο προσφορών που προηγείται της έναρξης της μεγάλης εκπτωτικής περιόδου.

Παραδοσιακά οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα ξεκινούν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, εν προκειμένω στις 14 του μηνός και θα διαρκέσουν έως το τέλος του Φεβρουαρίου. Ωστόσο, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το δεκαήμερο προσφορών, με τους Ηρακλειώτες να κατεβαίνουν και πάλι στην εορταστική ακόμη αγορά για διερευνητικές βόλτες και αναζήτηση ευκαιριών.

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είχε θετική αποτίμηση για τον εμπορικό κόσμο, αφού παρά τις αυξημένες οικονομικές και φορολογικές υποχρεώσεις του Δεκεμβρίου, η αγορά κινήθηκε σε θετικό πρόσημο σε σύγκριση με τα περασμένα έτη.

Και φέτος, πάντως, πολλοί ήταν οι καταναλωτές που περιορίστηκαν στις αναγκαίες μόνο αγορές των εορτών, περιμένοντας τις εκπτώσεις.

Οι έμποροι προσδοκούν σημαντική αύξηση του τζίρου τους στις εκπτώσεις, ως συνέχεια του θετικού κλίματος των εορτών και καλούν τους καταναλωτές να προτιμούν για τις αγορές τους τις ντόπιες επιχειρήσεις, όπου μπορούν να βρουν πλήθος αγαθών σε δελεαστικές τιμές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση