HomeΣΠΟΡΚρίσιμη συνάντηση στην ΕΠΟ, αισιοδοξία για τερματισμό της αποχής των διαιτητών

Κρίσιμη συνάντηση στην ΕΠΟ, αισιοδοξία για τερματισμό της αποχής των διαιτητών

Τα λένε οι ρέφερι της Σούπερ Λίγκας με την ηγεσία της Ομοσπονδίας, της ΚΕΔ και της διοργανώτριας του πρωταθλήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθονται στο ίδιο τραπέζι… Κρίσιμη συνάντηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου με τους διαιτητής της Σούπερ Λίγκας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ως γνωστόν οι ρέφερι έχουν αποφασίσει αποχή επ’ αόριστον, μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, και θα τα πουν με Ομοσπονδία, ΚΕΔ και Σούπερ Λίγκα για το πότε και αν θα έχουμε εκ νέου σέντρα στο πρωτάθλημα.

Τους διαιτητές θα εκπροσωπήσουν οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και οι βοηθοί Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) ενώ παρόντες στη συνάντηση από πλευράς ηγεσίας του ποδοσφαίρου θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα αλλά και ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας αναμένεται να υπάρξουν ασφυκτικές πιέσεις προς τους διαιτητές για τον τερματισμό της αποχής και την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος ενώ θα δοθούν υποσχέσεις ότι θα εκμηδενιστούν ανάλογα φαινόμενα βίας και ότι θα υπάρξει από εδώ και στο εξής ασφάλεια στους διαιτητές.

Απόφαση δεν αναμένεται να ληφθεί και αυτό θα γίνει αφού οι διαιτητές ψηφίσουν μεταξύ τους. Ωστόσο, σε συνδυασμό τόσο με τις πιέσεις όσο και με το ότι έχει ήδη αναβληθεί μία αγωνιστική όλα δείχνουν ότι η ψηφοφορία θα βγάλει συνέχιση του πρωταθλήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση