HomeΚΡΗΤΗΤα ζητήματα του νερού, των δασικών χαρτών και των ΦΟΔΣΑ στο τραπέζι των συναντήσεων

Τα ζητήματα του νερού, των δασικών χαρτών και των ΦΟΔΣΑ στο τραπέζι των συναντήσεων

Ο Νίκος Ηγουμενίδης με τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης βρίσκεται από σήμερα μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο κατά την διήμερη επίσκεψη του Υπουργού στο Ηράκλειο της Κρήτης με αφορμή την εσπερίδα για τους δασικούς χάρτες στην Κρήτη που διοργανώνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνοδεύει από την αρχή τον Υπουργό στην πρώτη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη με τον οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που αφορούν την Περιφέρεια.

Επισημαίνεται ότι ο Νίκος Ηγουμενίδης έχει εκτεταμμένως ασχοληθεί και συζητήσει με συναντήσεις του στην Αθήνα και στο Υπουργείο με τον Υπουργό Σωκράτη Φάμελλο και τους συνεργάτες του τα ζητήματα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων που αφορούν στο Νομό Ηρακλείου και την Κρήτη με στόχο την επιτάχυνση μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης στο νησί και συμβάλλοντας στην διαμόρφωση του προσανατολισμού του Υπουργείου.

Παράλληλα, ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου έχει συζητήσει προσφάτως στην Αθήνα τόσο πτυχές των ζητημάτων που αφορούν στη διαχείριση των νέων Φορέων Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΦΟΔΣΑ) στην Κρήτη και την εφαρμογή του σχετικού νόμου, όσο και το σημαντικό ζήτημα των δασικών χαρτών- η ολοκλήρωση των οποίων αποτελεί πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων και της αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού σε Περιφέρεια, Δήμο και Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση