HomeΕΛΛΑΔΑΓραφείο πρωθυπουργού: «Συνιστούμε στον κ.Μητσοτάκη ψυχραιμία»

Γραφείο πρωθυπουργού: «Συνιστούμε στον κ.Μητσοτάκη ψυχραιμία»

«Πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση» λέει η απάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απάντηση στα όσα έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση Novartis έδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες ο κος Μητσοτάκης, όπως και η ΝΔ, σε σχέση με την υπόθεση Novartis. Ίσως γιατί η απόδραση από τη χώρα ενός κρίσιμου εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο αποφεύχθηκε στο παρά πέντε και δεν θα έχουμε στην υπόθεση αυτή νέο «Χριστοφοράκο» και πιθανά επανάληψη της ατιμωρησίας, όπως στην υπόθεση Siemens», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση προστίθεται:

«Ίσως πάλι, γιατί κάτι γνωρίζει και ανησυχεί. Σε κάθε περίπτωση του συνιστούμε ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Και επειδή του αρέσει για το θέμα αυτό να βγάζει και δηλώσεις στην αγγλική γλώσσα, θα τον παρακαλέσουμε αν μπορεί να μας μεταφράσει τη λαϊκή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης»».

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως «το κράτος δικαίου στην Ελλάδα βρίσκεται υπό απειλή». Αναφέρεται στην έρευνα για τη Novartis, λέγοντας ότι «οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση κατονομάζονται δημοσίως και απειλούνται από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα».

Το tweet του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής: «Rule of law in Greece is under threat. Prosecutors involved in Novartis case are publicly threatened by top Minister. Convicted terrorist Koufodinas, on his 6th furlough, takes a walk in Athens. The next elections will be about the economy, but also the quality of our democracy.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση