HomeHL-LifestyleΗ Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει πόσα χρήματα της δίνουν για να μπει στο Survivor

Η Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει πόσα χρήματα της δίνουν για να μπει στο Survivor

Φέρεται να επιβεβαιώνει τις σχετικές φήμες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώην παίκτρια του Greece’s next top model, Μέγκι Ντρίο επιβεβαίωσε τις φήμες ότι της έγινε πρόταση για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

“Έχουμε μία πρόταση από το Survivor, ισχύει. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν έχω αποφασίσει. Γενικά δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε θα πρέπει να φύγουμε. Έχω δεχθεί μόνο την πρόταση. Δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μία καλή συνεννόηση στο ποσό που εάν εγώ δεχθώ θα ήθελα να πάρω. Δεν έχω πει ούτε ‘ναι’ ούτε ‘όχι’”, ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM, μιλώντας στο Happy Day και πρόσθεσε ότι είναι μία πρόταση που περιέχει πολλά μηδενικά.

Αναφερόμενη στην Εύη και την Μικαέλα, η Μέγκι είπε: “Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν δίνει πολλές ευκαιρίες, ειδικά σε αυτά τα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά συναισθήματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα είχαν έναν σεβασμό απέναντι σε αυτά που ζήσαμε, αλλά δεν το διαχειρίστηκαν έτσι. Για γιορτές δεν ευχηθήκαμε δυστυχώς. Με την Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη δεν έχω καθόλου επαφή”.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση