HomeHL-SportsΕυχαρίστησε τους αποχωρήσαντες ο Ηρόδοτος

Ευχαρίστησε τους αποχωρήσαντες ο Ηρόδοτος

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με 9 ποδοσφαιριστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαζικές αποχωρήσεις υπήρξαν στον Ηρόδοτο, καθώς εννέα ποδοσφαιριστές έλυσαν τη συνεργασία τους με τους νεοφώτιστους στη Β’ Εθνική.

Πρόκειται για τους Μιχάλη Αυγενικού, Αλέξανδρο Σμυρλή, Μπάμπη Βασιλείου, Ευάγγελο Μωραΐτη, Κωνσταντίνο Μπαλάφα, Ορέστη Νικηφόρο, Ορέστη Μάκο, Μανώλη Παναγιωτάκη και Γιώργο Καργιωτάκη οι οποίοι αποτελούν παρελθόν, με τη διοίκηση της ομάδας να επισημοποιεί τα «διαζύγια» και να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινή συναινέσει λύση συμβολαίων των κάτωθι ποδοσφαιριστών: Αυγενικού Μιχαήλ, Σμυρλή Αλέξανδρου, Μπάμπη Βασίλειου, Μωραίτη Ευάγγελου, Μπαλάφα Κωνσταντίνου, Νικηφόρου Ορέστη, Μάκο Ορέστη, Παναγιωτάκη Εμμανουήλ και Καργιωτάκη Γεώργιο.

Τους ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά τους στο σύλλογο μας και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά και το ήθος του τον αρχηγό της ομάδας Κωνσταντίνο Μπαλάφα και επιφυλασσόμεθα στο άμεσο μέλλον να τιμηθεί από τον σύλλογο μας!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση