HomeHL-GreeceΜε τους παγωμένους καταρράκτες ευχήθηκε «καλή χρονιά» ο Αλέξης Τσίπρας

Με τους παγωμένους καταρράκτες ευχήθηκε «καλή χρονιά» ο Αλέξης Τσίπρας

Στα Τζουμέρκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τζουμέρκα της Ηπείρου, βρέθηκε την Πρωτοχρονιά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο Αθαμάνιο, το χωριό απ΄όπου κατάγεται, αργά το απόγευμα της Τρίτης και το βράδυ -σύμφωνα με το epiruspost- το πέρασε στην ταβέρνα του χωριού, ανταλλάσσοντας ευχές με συγγενείς και φίλους για τη νέα χρονιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Τετάρτης ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» με τέσσερις φωτογραφίες από τις παγωμένες βουνοκορφές στα Τζουμέρκα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονταν οι χιονισμένες κορυφές και οι παγωμένοι καταρράκτες, ενώ η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του πρωθυπουργού ήταν «Καλή χρονιά από τους παγωμένους καταρράκτες με τους σταλακτίτες στα Τζουμέρκα». Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν στον πρωθυπουργό κάτω από την ανάρτησή του.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε τη δεύτερη ημέρα του χρόνιυ κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα Θεοδώριανα, με άριστο ξεναγό έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι την περιοχή, τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου «Κωστηλάτα» Γιάννη Παπαγιάννη. Τα Θεοδώριανα βρίσκονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων περίπου και αποτελούν ένα από τα κεφαλοχώρια της περιοχής.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο πρωθυπουργός

tzoumerka-tsipras1 tzoumerka-tsipras2 tzoumerka-tsipras3

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση