HomeHL-LifestyleΗ «δικτάτορας» Μέγκαν έχει απαγορεύσει τα πάντα στον Χάρι: Αλκοόλ, τσάι, μέχρι και καφέ!

Η «δικτάτορας» Μέγκαν έχει απαγορεύσει τα πάντα στον Χάρι: Αλκοόλ, τσάι, μέχρι και καφέ!

Η Μέγκαν τον έκανε να κόψει το ποτό, τον καφέ και το τσάι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα βρετανικά ΜΜΕ λένε πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι «δικτατορική» και φαίνεται πως έχουν δίκιο καθώς έχει απαγορεύσει στον πρίγκιπα Χάρι να πίνει αλκοόλ, τσάι και καφέ, σύμφωνα με μια βασιλική πηγή.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ένα πρώην party – animal έχει εγκαταλείψει το αλκοόλ για χάρη της συζύγου του, αλλά τώρα πίνει μόνο μεταλλικό νερό αντί για καφεϊνη, αναφέρει η Sunday Express.

Ο δούκας του Σάσεξ φαινόταν πιο γυμνασμένος και λαμπερός στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας στο Σάντριγκαμ όπου πέρασε τα Χριστούγεννα – και αυτή η αλλαγή του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την βασιλική οικογένεια.

Μια πηγή δήλωσε στην Express: «Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν λάτρης του ποτού από όταν ήταν νεαρός έφηβος, αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα».

Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ έχει συστήσει επίσης στον Χάρι την γιόγκα και τον ενθάρρυνε να γυμνάζεται περισσότερο, δείχνοντας του έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Όπως αναφέρει: «Το μόνο που έκανε η Μέγκαν, ήταν να του δείξει πως υπάρχει κι άλλος τρόπος ζωής και ο Χάρι τον λατρεύει. Τρώει καλά, δεν δηλητηριάζει το σώμα του, γυμνάζεται, κάνει λίγη γιόγκα και είναι πολύ πιο ευτυχισμένος».

Για του λόγου το αληθές, τον περασμένο Οκτώβριο, ο Χάρι εθεάθη να κάνει πρόποση σε κρατικό δείπνο με ένα ποτήρι νερό στο Grand Pacific Hotel και επαινέθηκε από τους θαυμαστές του που στηρίζει την έγκυο σύζυγό του.

Η Μέγκαν έχει ταράξει τα νερά της βασιλικής οικογένειας από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και από πιο πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Χάρι σταμάτησε το κάπνισμα τον Μάρτιο και ο δούκας γυμνάζεται πλέον στο αποκλειστικό club KX στο Τσέλσι για να αποκτήσει ξανά το καλογυμνασμένο σώμα που είχε όταν ήταν στρατιώτης.

Φωτογραφίες: AP, Splash News, iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση