HomeΕΛΛΑΔΑΘρήνος: 45χρονος οικογενειάρχης ξεψύχησε στο τιμόνι

Θρήνος: 45χρονος οικογενειάρχης ξεψύχησε στο τιμόνι

Στην περιοχή της Παύλιανης στη Φθιώτιδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο άτυχος 45χρονος, επιχειρηματίας από την Αθήνα, ήρθε στην Παύλιανη όπου τα τελευταία χρόνια έχει εξοχικό σπίτι, μαζί με την οικογένειά του και άλλα συγγενικά πρόσωπα, για να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφα το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς. Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι αυτόν.

Το βράδυ της Δευτέρας η οικογένεια, μαζί με την υπόλοιπη παρέα, πήγαν στο Καταφύγιο της Οίτης για έναν καφέ και γύρω στις 11:00′ πήραν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι όπου θα πήγαιναν όλοι μαζί για την αλλαγή του χρόνου.

Στη διαδρομή όμως ο 45χρονος οδηγός έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι. Το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο βγήκε εκτός δρόμου, και ευτυχώς σταμάτησε πάνω στα χιόνια και σε ένα δέντρο, χωρίς να χτυπήσουν η γυναίκα και τα παιδιά του, που επέβαιναν σε αυτό. Για τον 45χρονο όμως ήταν η τελευταία του βόλτα.

Ακολούθησε ένας πανικός. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που ξεκίνησε από Λαμία, αλλά η πρόσβαση στο σημείο ήταν αδύνατη, αφού είχε πέσει πολύ χιόνι και ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Ρηγάκης μόλις ενημερώθηκε κινητοποιήθηκε άμεσα και ζήτησε μηχανήματα από το Δήμο και την Περιφέρεια για να ανοίξουν το δρόμο ώστε να μπορέσει το ασθενοφόρο να παραλάβει τον 45χρονο.

Ο δρόμος καθαρίστηκε και ο 45χρονος παρελήφθη από το ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για οποιαδήποτε βοήθεια, αφού ο άτυχος οικογενειάρχης είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση