HomeΚΡΗΤΗΜήνυμα του Βασίλη Λαμπρινού για την Πρωτοχρονιά

Μήνυμα του Βασίλη Λαμπρινού για την Πρωτοχρονιά

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Υποδεχόμαστε το 2019 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς. Με ελπίδες για θετικά βήματα σε όλους τους τομείς», αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Οι επιπτώσεις της μακράς, πολυμέτωπης κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, καθόρισαν και το 2018 την πορεία της κοινωνίας μας. Ιδίως για την νέα γενιά και τους οικονομικώς ασθενέστερους πολίτες, ήταν μια ακόμη χρονιά σκληρής δοκιμασίας.

Σε αυτή την δυσμενή συγκυρία για τον τόπο μας, προστέθηκαν και οξυμένα διεθνή θέματα, που επηρεάζουν την οικονομία, την πολιτική, και τα εθνικά μας δίκαια. 

Υποδεχόμαστε το 2019 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς. Με ελπίδες για θετικά βήματα σε όλους τους τομείς. Οι δύσκολες περιστάσεις απαιτούν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με επίγνωση των δυνατοτήτων μας, με συλλογική πορεία, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά,  με πίστη στο μέλλον της πατρίδας μας.

Στον Δήμο Ηρακλείου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ουσιαστικών λύσεων στα προβλήματα του τόπου μας, με δράσεις και έργα ζωτικής σημασίας. Θα εξακολουθήσουμε, συνάμα,  να στηρίζουμε εμπράκτως, τους συμπολίτες μας που έχουν άμεσες ανάγκες.

Χρόνια Πολλά, καλό και δημιουργικό το 2019.

Διαφήμιση
Διαφήμιση