HomeHL-SportsΤίμησαν τη μνήμη του Ευγένειου Γκέραρντ

Τίμησαν τη μνήμη του Ευγένειου Γκέραρντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το χαμό του Ευγένειου Γκέραρντ.

Το Σάββατο  πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του θρύλου του ΟΦΗ, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο Βαρδινογιάννειο.

Εκεί όπου ο Ολλανδός μεγαλούργησε στα χρόνια της προπονητικής του καριέρας άπαντες έδωσαν το «παρών».

Η τωρινή διοίκηση, οι παίκτες της ομάδας, οι ακαδημίες του συλλόγου αλλά και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.Η συγκίνηση ήταν έντονη στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων.

Ανάμεσα σε αυτούς παλιοί παίκτες της ένδοξης αλλά και της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ όπως οι Νίκος Νιόμπλιας, Μύρων Σηφάκης, Μίλτος Ανδριανίδης, Νίκκι Παπαβασιλείου, Κώστας Κιάσσος, Κώστας Χανιωτάκης, Φώντας Μοσχογιάννης, Ηλίας Κώτσιος και άλλοι πολλοί.

Εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ καθώς και μέλη από την απερχόμενη διοίκηση της ομάδας όπως οι Κώστας Καζανάκης, Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Αποστολάκης, ενώ η ΕΠΣΗ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Νίκο Τζώρτζογλου.

Μετά το τέλος της σεμνής τελετής μίλησαν για τον Ευγένιο Γκέραρντ αρκετοί εκ των παρευρισκομένων και το prismasport.gr ήταν εκεί για να καταγράψει τις απόψεις τους για τον μεγάλο Ολλανδό που άλλαξε την ποδοσφαιρική ιστορία του ΟΦΗ και της Κρήτης.

Kώστας Καζανάκης: «Νομίζω ότι ο Ολλαδνός είναι ακόμα εδώ και θα είναι πάντ κοντά μας και θα μας συντροφεύει σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Γιατί μαζί περάσαμε και καλές και δύσκολες στιγμές.

Οι εξελίξεις ήταν αναμενόμενες για τον ΟΦΗ γιατί η ομάδα χρειαζόταν κάτι καλύτερο απ΄ότι είχε μέχρι σήμερα. Σίγουρα η ανάμνηση του Ολλανδού θα μείνει ανεξήτιλη στις μνήμες όλων μας.

Ζήσαμε μαζί πάρα πολλά πράγματα και ήμουν ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ. Η συμβολή του στην ανάπτυξη της ομάδας ήταν πάρα πολύ μεγάλη, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την συμβολή της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ο Γκέραρντ αναγέννηση αυτό το σωματείο,, έδωσε μια χρειά επιτυχιών που στο χρόνο θα μείνει αναλίωτη και εύχομαι η νέα διοίκηση να μπορέσει να φτάσει τον ΟΦΗ εκεί που πρέπει». 

Μανώλης Πατεμτζής: «Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο ενός ανθρώπου που για εμάς ήταν ο πατέρας μας , ο δάσκαλος μας. Πιστεύω ότι όσο χρόνια και αν περάσουν ο Ευγένιος θα μείνει στη μνήμη όχι μόνο όλων αυτών που τον έζησαν από κοντά , αλλά ολόκληρης της Κρήτης. Εύχομαι αιωνία του η μνήμη και εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.» 

Νίκος Παπαδόπουλος: «O μίστερ άφησε το στίγμα του στην ομάδα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος για εμάς. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν τον ξεχνάμε τον έχουμε μέσα στην καρδιά μας είναι γύρω μας εδώ συνέχεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό, να τιμάς τον άνθρωπο που έχει δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα.

Σαν να έχει ένα μαγικό ραβδάκι από εκεί πάνω και μας καθοδηγεί».. 

Ηλίας Πουρσανίδης: Ο Ευγένιος δεν έχει φύγει και δεν θα φύγει ποτέ. Σήμερα τιμούμε τον πατέρα μας, τον άνθρωπο που χάραξε την ζωή μας , με το πως μας χειριζόταν , πως μας δούλευε σαν ποδοσφαιριστές καθημερινά στις προπονήσεις.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον τιμούμε. Αυτό ουσιαστικά που συμβαίνει στην ομάδα ήταν αφορμή ο Γκέραρντ για να μας ξαναενώση. Παντα θα υπάρχουν λόγοι που θα βρισκόμαστε και θα τον τιμούμε αλλά αυτό συμβαίνει σε εμάς καθημερινά». 

Διαφήμιση
Διαφήμιση