HomeHL-9Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον ασυνείδητο οδηγό – Τι δείχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον ασυνείδητο οδηγό – Τι δείχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική ο τραυματίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αστυνομικοί της τροχαίας χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που τραυμάτισε και εγκατέλειψε αβοήθητο τον 55χρονο δικυκλιστή στην Λ.Κνωσού.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση «οργώνουν» ένα ένα τα καταστήματα και τις οικίες αναζητώντας υλικό απο κάμερες κλειστού κυκλώματος, που θα τους αποκαλύψει τον αριθμό πινακίδας του ασημί volkswagen Golf.

Υπενθυμίζεται πως το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο οδηγός της μηχανής επιχείρησε να στρίψει στην Λ. Κνωσού και καθώς ένα όχημα ήθελε να σταθμεύσει, προχώρησε λίγα μέτρα με αποτέλεσμα το διερχόμενο γκολφ να τον παρασύρει και να τον εκτινάξει αρκετά μέτρα μακριά.

Το ατύχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου δεν πάτησε καθόλου φρένο.

Χτύπησε τον 55χρονο, τον εκσφενδόνισε και συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι αρκετό και δεν αποκλείεται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών για να γίνει καλύτερη ανάλυση της εικόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ασημί ΙΧ φαίνεται να ξεκίνησε την διαδρομή του από την Λ.Κνωσού και όχι από την Λ Δημοκρατίας όπου και εκεί έχουν γίνει έρευνες από πλευράς αστυνομίας και έχουν συλλέξει βίντεο από καταστήματα.

Την ίδια ώρα, ο 55χρονος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο αριστερό πόδι. Η ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου και στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου όπου παραμένει σε καταστολή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση