HomeHL-SportsΠαίκτης του ΟΦΗ ο Έρικ Πέρσον

Παίκτης του ΟΦΗ ο Έρικ Πέρσον

Στα «ασπρόμαυρα» ντύθηκε ο Σουηδός επιθετικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ημέρα ανακοινώσεων είναι το Σάββατο  στον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Κώστα Γιαννούλη, προχώρησαν στην ανακοίνωση και του… εκλεκτού για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο λόγος για τον Έρικ Πέρσον, ο οποίος είναι 24 ετών και αγωνιζόταν στην Φάλκενμπεργκ, με την οποία σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές τη περασμένη σεζόν.

Με την προσθήκη του ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει το ρόστερ της ομάδας του να ενισχύεται σημαντική και στην γραμμή κρούσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Έρικ Πάρσον.

Ο Σουηδός επιθετικός με ύψος 1.88, γεννημένος στις 7 Απριλίου 1994 στο Χόλβικεν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Έρικ Πάρσον άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Malmo FF και το 2013 δόθηκε δανεικός στη Lunds BK. Στα δύο χρόνια παραμονής του στην ομάδα σκόραρε πέντε φορές σε 31 αγώνες, ενώ το 2015 μεταγράφηκε στη Hollviken, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 12 γκολ σε 26 ματς.

Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε αποτέλεσε τον λόγο της μεταγραφής του στη Landskrona και την επόμενη σεζόν σκόραρε 18 γκολ σε 22 παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε για την Falkenbergs FF, με τα χρώματα της οποίας είχε συνολικά 23 γκολ σε 60 αγώνες.

Ο Πάρσον αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 94.

Διαφήμιση
Διαφήμιση