HomeHL-SportsΚώστας Γιαννούλης: «Υπάρχει οργάνωση στον ΟΦΗ»

Κώστας Γιαννούλης: «Υπάρχει οργάνωση στον ΟΦΗ»

Όσα είπε ο έμπειρος μπακ για την μετακίνηση του στους Κρητικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ μίλησε ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα την Παρασκευή  από τους Κρητικούς, αναφέρθηκε στα στοιχεία που τον έπεισαν να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ενώ τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές, αφού φαίνεται η οργάνωση και το project που υπάρχει για το μέλλον. Αυτός ήταν κι ένας λόγος για τον οποίο επέλεξα να έρθω.

Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι με πολλή διάθεση και ενέργεια για να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε τόσο ο Γιώργος Σαμαράς όσο και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα

Μου αρέσουν τα δύσκολα. Είναι και μια πρόκληση για μένα. Θέλω να βοηθήσω γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, τη χρειαζόμαστε στη Super League και θα δώσω τα πάντα ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει.

Ξαναλέω ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει ωραίο γήπεδο, έχει πολύ κόσμο κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα πιο νέα παιδιά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Επίσης θέλησε να στείλει και μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Τον κόσμο του ΟΦΗ τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική, το έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι δίπλα στην ομάδα, ώστε να βοηθήσει κι αυτός στην προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία».

Ο 31χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και έτσι επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα μετά από ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την κυπριακή Πάφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη, με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο έμπειρος αμυντικός, γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1987 στην Κατερίνη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Βατανιακό Κατερίνης. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα που έκανε σε Πανιώνιο και Φωστήρα, φόρεσε 27 φορές τη φανέλα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σεζόν 2007-08 τον βρήκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε για τρία χρόνια αγωνιζόμενος για τον Ηρακλή (60 συμμ.), ενώ το 2010 μετακόμισε στην Κολονία. Τα επόμενα 3,5 χρόνια έγινε κάτοικος Περιστερίου, φορώντας τα χρώματα του Ατρόμητου(114 συμμ. 2 γκολ).

Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε πρωταθλητή με τους “ερυθρόλευκους”. Από το 2015 ως το 2018 έπαιξε για τον Αστέρα Τρίπολης (87 συμμ. 1 γκολ), ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσε τη φανέλα της Πάφου στην Κύπρο.

Στις 15 Νοεμβρίου 2011 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών, δίνοντας το παρών στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με τη Ρουμανία, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος. Στα προκριματικά του Euro 2016 της Γαλλίας είχε τέσσερις κλήσεις από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Κλαούντιο Ρανιέρι και Κώστα Τσάνα.

Ο Κώστας Γιαννούλης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

Διαφήμιση
Διαφήμιση