HomeHL-9Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες δύο Κρητικών

Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες δύο Κρητικών

Μία ηλικιωμένη από τα Χανιά και ένας ναυαγοσώστης από το Ρέθυμνο έχουν εξαφανιστεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες περνούν οι οικογένειες δύο Κρητικών, μίας 76χρονης από τα Χανιά και ενός 35χρονου από το Ρέθυμνο, καθώς τα ίχνη τους έχουν χαθεί μυστηριωδώς, με τις αρχές να τους αναζητούν.

Μάλιστα η «Γραμμή Ζωής» έχει προχωρήσει στη δημοσιοποίηση αγγελιών για την εξαφάνιση των δύο ανθρώπων, ζητώντας τη συνδρομή των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, η 76χρονη Ευαγγελία Λυτινάκη φέρεται να εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου από τα Χανιά όπου ζει και δραστηριοποιείται. Την ημέρα εκείνη, η ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο, ωστόσο έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η 76χρονη γυναίκα έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60 μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φαρδύ τζιν παντελόνι, μπορντό μπλούζα, σκούρα μπλε ζακέτα και σκούφο.

lytinaki-evaggelia-xania

Ο 35χρονος ναυαγοσώστης δεν επέστρεψε στο Ρέθυμνο

Στο μεταξύ, από τα τέλη Νοεμβρίου έχουν χαθεί τα ίχνη του 35χρονου Στέφανου Αγρυμάκη, από το Ρέθυμνο, ο οποίος εργάζεται ο ναυαγοσώστης. Το χρονικό διάστημα από 20 – 25 Νοεμβρίου ο Αγρυμάκης είχε ταξιδέψει από την Κρήτη στην Αθήνα και ο τελευταίος που τον είχε δει ήταν συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο ο ίδιος ο 35χρονος είχε αναφέρει ότι θα επέστρεφε στο Ρέθυμνο στις αρχές Δεκεμβρίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν συνέβη, με την οικογένειά του να ανησυχεί για την τύχη του.

Ο Στέφανος Αγρυμάκης είναι ψηλός 1,80 μ., αδύνατος και έχει γαλαζοπράσινα μάτια. Χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι φέρει τατουάζ στο μπράτσο, με το σήμα της «Θύρας 7» του Ολυμπιακού.

agrymakhs-stefanos

Διαφήμιση
Διαφήμιση