HomeΚΡΗΤΗΟ δήμαρχος Χανίων σε Γηροκομείο, ΚΗΦΑΕΑ και ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη

Ο δήμαρχος Χανίων σε Γηροκομείο, ΚΗΦΑΕΑ και ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη

Αντάλλαξε ευχές και άκουσε τα προβλήματα των δωμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να έχει εποικοδομητική συζήτηση με τους υπεύθυνους προνοιακών δομών είχε την Παρασκευή (28/12) το πρωί , ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, επισκεπτόμενος το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, το ΚΗΦΑΜΕΑ Χανίων και το ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη. Ο Δήμαρχος Χανίων συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Αντώνη Βαρδάκη και Ελευθερία Αλιφιεράκη, καθώς επίσης και από τον πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΠ Μανούσο Φοβάκη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων Γιώργος Κουκλάκης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Χανίων. Ο κ. Βάμβουκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με το προσωπικό όσο και με τους τρόφιμους του Γηροκομείου και αφενός τονίστηκε το πολύτιμο έργο που παράγεται εκεί, αφετέρου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης.

Το ΚΗΦΑΜΕΑ Χανίων ήταν ο δεύτερος σταθμός των επισκέψεων του Δημάρχου Χανίων. Ο κ. Βάμβουκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό της δομής και να συναντηθεί με παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις και τα οποία του έψαλαν τα κάλαντα, μέσα στο εορταστικό κλίμα που αρμόζει. Ο Δήμαρχος Χανίων άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της δομής αλλά και στην πορεία κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων.

Τελευταίος σταθμός του Δημάρχου Χανίων ήταν το ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη. Ο κ. Βάμβουκας μαζί με τους Αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΠ συνομίλησαν με το προσωπικό, αφουγκράστηκαν τα προβλήματά τους και επικρότησαν το πολύτιμο έργο που παράγεται και στη συγκεκριμένη προνοιακή δομή.

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ενημέρωσε το προσωπικό των προνοιακών ιδρυμάτων ότι, “ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να στηρίζει τις προνοιακές δομές της πόλης μας διότι πραγματοποιούν ένα εξαιρετικά δύσκολο αλλά και ταυτόχρονα, πολύτιμο έργο και θα συνεισφέρουμε με κάθε γόνιμο τρόπο στις πολλαπλές ανάγκες τους”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση