HomeHL-LifestyleNomads: Εσπασε καρδιές η επική μάχη Χανταμπάκη-Μόργκαν

Nomads: Εσπασε καρδιές η επική μάχη Χανταμπάκη-Μόργκαν

Τα δάκρυα, το πένθος και οι 150.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επικός ήταν ο τελικός του Nomads 2 ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γρηγόρη Μόργκαν, με τον πρώτο να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 επιβεβαιώνοντας τα spoiler.

Αρχικά, οι 2 παίκτες αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον σε 4 υπό-αγωνίσματα, τα οποία θα έδιναν διάφορα πλεονεκτήματα στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα. Μπορεί ο Μόργκαν να κέρδισε 3 από τα 4 πρώτα αγωνίσματα και να πήγε με μεγαλο προβάδισμα στον μεγάλο τελικό, ο Στέλιος Χανταμπάκης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Μπορεί σε όλη την πίστα να βρισκόταν πιο πίσω από τον αντίπαλό του, ωστόσο με μια απίστευτη ρελάνς στο τέλος κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Όπως ήταν φυσικό, μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε λυγμούς, με την πίεση να είναι μεγάλη, αφού η πίστα ήταν ιδιαίτερα κουραστική και επίπονη.

Τι τηλεθέαση έκανε ο μεγάλος τελικός

Ο τελικός, λοιπόν, σημείωσε 22,7% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε μέχρι το 34,7% στο τελευταίο τέταρτο (00:45 – 01:00). Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος ήταν στο 20% και έφτασε μέχρι το 32,8% στο ίδιο τέταρτο.

Πένθος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο -Επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα

Όπως ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν μπορούσε να μείνει στην Μαδαγασκάρη για τον μεγάλο τελικό καθώς έχασε ένα συγγενικό του πρόσωπο και έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Να σας ενημερώσω ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας λόγω ανωτέρας βίας. Είχε κάποια απώλεια και έπρεπε να πετάξει άμεσα για την Ελλάδα. Συλλυπητήρια», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάββας Πούμπουρας κατά τη διάρκεια του Nomads.

Τι είδαμε στον τελικό

Στην αρχή του επεισοδίου ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε ποιος από τους εναπομείναντες παίκτες: Κώστα Αναγνωστόπουλο, Χρήστο Βασιλόπουλο, Γρηγόρη Μόργκαν, Δήμο Χαριστέα και Mike κέρδισε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και πέρασε στην τελική τετράδα.

Το κοινό έστειλε τον Γρηγόρη Μόργκαν στους ημιτελικούς, στους οποίους θα κοντραριζόταν με την Αθηνά Κωστοπούλου, την Ντάρια Τουρόβνικ και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Από το πρώτο αγώνισμα του ημιτελικού νικητής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος αξιοποίησε την δεύτερη ευκαιρία που του χάρισε το κοινό, πάλεψε και τα κατάφερε. Ο Γρηγόρης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες ισορροπώντας τα σακιά πάνω στους στύλους και να περάσει πρώτος στον μεγάλο τελικό του Nomads.

Στο δεύτερο αγώνισμα Αθηνά, Ντάρια και Στέλιος πάλεψαν πολύ σκληρά, καθώς έπρεπε να συνδυάσουν τα σωστά κομμάτια και σχηματίσουν έναν κύβο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης τελικά κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί στον τελικό.

Η μάχη των παικτών στον τελικό του Nomads ήταν πάρα πολύ σκληρή και απαιτητική και οι δύο έδωσαν ό,τι είχαν για να νικήσουν. Ο… ατελείωτος στίβος μάχης του τελικού αποτελούνταν από πέντε στάδια, εκ των οποίων τα τέσσερα έδιναν και από ένα πλεονέκτημα στον εκάστοτε νικητή. Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά ήταν ασταμάτητοι. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο, στάθηκε αρκετά άτυχος. Ο παίκτης μπορεί να προηγούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια του στίβου μάχης, αλλά στην τελευταία δοκιμασία, που έπρεπε να σχηματιστεί η λέξη Nomads 2018, o Στέλιος Χανταμπάκης ήταν πιο εύστοχος με τους κρίκους και έκανε την ανατροπή.

Δίπλα τους είχαν παλιούς συμπαίκτες, οι οποίοι παρακολούθησαν το τελευταίο μέρος του τελικού, εμψυχώνοντάς τους. Από τον τελικό απουσίαζε ο Χρήστος Βασιλόπουλος που έφυγε εσπευσμένα από τη Μαδαγασκάρη λόγω πένθους.

Τελικά, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είχε μπει στα μέσα του ριάλιτι επιβίωσης με την ομάδα των «Εισβολέων», πήρε τη νίκη και τα 150.000 ευρώ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση