HomeHL-9Χανιά: Καταδικάζουν τους βανδαλισμούς μαθητών σε σχολική αίθουσα

Χανιά: Καταδικάζουν τους βανδαλισμούς μαθητών σε σχολική αίθουσα

Θλιβερές εικόνες...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση για τις βαρβαρότητες μαθητών σε σχολική αίθουσα των Χανίων απέστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Χανίων Στυλιανός Ζερβάκης με την οποία καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές οι οποίες όπως τονίζει δεν συνάδουν με το αγαθό της εκπαίδευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο βίντεο που αποτυπώνει ακραίους βανδαλισμούς από μαθητές σε σχολική αίθουσα Λυκείου των Χανίων.
Παρά το ότι δεν μας έχει αναφερθεί επίσημα ως περιστατικό από καμία σχολική μονάδα της ευθύνης μας, καταδικάζουμε απερίφραστα και με κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός, αντιλαμβανόμενοι ότι τέτοιες συμπεριφορές δε συνάδουν με το αγαθό της εκπαίδευσης και κυρίως με τις αξίες που προσδίδει η ίδια η παιδεία.
Θα κινηθούμε σε κάθε κατεύθυνση προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το γεγονός και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου χρειάζεται να αποδοθούν.
Παράλληλα και με αφορμή το περιστατικό θα επιδιώξουμε να «ανοίξει» ευρύς διάλογος με την εκπαιδευτική κοινότητα, προκειμένου να σταθούμε όλοι απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές αλλά ταυτόχρονα να λάβουμε όλα τα απαραίτητα παιδαγωγικά μέτρα για την πρόληψη και την εξάλειψη τέτοιων λυπηρών φαινομένων.
Το οφείλουμε στις αξίες της παιδείας μας, το οφείλουμε στις γενιές που προετοιμάζουμε να χτίσουν τη νέα Ελλάδα.»

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο που παρουσιάστηκε από το zarpanews.gr και στο οποίο μαθητές σχολείου ξεσπούν με απίστευτη μανία σε καρέκλες και θρανία σχολείου.

https://www.youtube.com/watch?v=uoJ6YmGYmH0

Διαφήμιση
Διαφήμιση