HomeHL-SportsΟ Πλατανιάς με 5-1 τον Ηρόδοτο στα Περιβόλια

Ο Πλατανιάς με 5-1 τον Ηρόδοτο στα Περιβόλια

Χατ τρικ ο Καραγκούνης για την ομάδα του Γιάννη Τάτση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Πλατανιά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 10ης «στροφής» της Β’ Εθνικής.

Οι Χανιώτες τον συνέτριψαν με 5-1 το Σάββατο  και επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο μετά την ήττα από τον Βόλο και την ισοπαλία με τη Σπάρτη.

Έτσι, προσπέρασαν την Κέρκυρα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους Φαίακες, πάντως, να έχουν ματς λιγότερο.

Στην αντίπερα όχθη, αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τον Ηρόδοτο ο οποίος δείχνει να μη βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.

Όλα τα… λεφτά για τον Πλατανιά ήταν ο Βασίλης Καραγκούνης ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος της ομάδας του.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση, που ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 25’ με γκολ του 24χρονου άσου ενώ στο 42’ ο Ουές έγραψε το 2-0.

Ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53’ μείωσε με τον Μωραΐτη. Ωστόσο, η χαρά της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού κράτησε μόνο 14 λεπτά καθώς στο 67’ ο Καραγκούνης σκόραρε για δεύτερη φορά, δίνοντας ξανά αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν καθίζηση και κάθε επίθεση προς τα καρέ τους μύριζε γκολ. Έτσι, δεν γλίτωσαν τη βαριά ήττα καθώς με γκολ των Παπανικολάου (74’) και Καραγκούνη (85’) διαμορφώθηκε το τελικό 5-1.

Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κασμερίδη στο 91’. Μάλιστα, για τα τελευταία δευτερόλεπτα χρέη γκολκίπερ, αφού είχαν ολοκληρωθεί και οι τρεις αλλαγές, εκτέλεσε ο Κονέ.

Διαιτητής ήταν η Τσιοφλίκη (Λάρισας), με βοηθούς τους Νικζά και Μάνο από τον ίδιο Σύνδεσμο. Τέταρτος ήταν ο Μπακογιάννης (Αθηνών).

Κίτρινες: 18’ Μπιανκόνι, 71’ Ουές – 27’ Αργκιλέσι

Κόκκινες: 90+1’ Κασμερίδης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Ουές, Μποσέτι (81’ Μάικιτς), Τσαμούρης (66’ Σινγκ), Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Λάζιτς (59’ Νίλι).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβιδάκης, Δαμιανάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούδης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (83’ Κοντογιάννης), Κασαπάκης (70’ Φουκαράκης), Μωραΐτης (86’ Αμαραντίδης), Μασάδο, Κονέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση