HomeHL-MarketH νέα On Demand υπηρεσία Nick+ του Nickelodeon, αποκλειστικά στο Vodafone TV!

H νέα On Demand υπηρεσία Nick+ του Nickelodeon, αποκλειστικά στο Vodafone TV!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tο Vodafone TV προσφέρει στους συνδρομητές του τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικών σειρών, μεταγλωττισμένων στα Ελληνικά, η οποία από σήμερα εμπλουτίζεται με τη νέα υπηρεσία Nick+. Αποκλειστικά στο Vodafone TV, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν On Demand ατελείωτα επεισόδια με τους αγαπημένους ήρωες του Nickelodeon, τη στιγμή που θέλουν και όσες φορές θέλουν, από οποιαδήποτε συσκευή.

Το περιεχόμενο του Nick+ περιλαμβάνει περισσότερες από 400 ώρες και 800 επεισόδια παιδικής ψυχαγωγίας για ηλικίες από 0 έως 12 ετών, με ολόκληρους κύκλους (Βox Sets) από δημοφιλείς παιδικές σειρές, όπως Μπομπ Σφουγγαράκης, Paw Patrol, Rabbids: Invasion, Back at the Barnyard, Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του,

Η Ντόρα και οι Φίλοι της, Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, School of Rock, Loud House, Σίμερ και Σάιν. Παράλληλα, διαθέτει νέα επεισόδια από παιδικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι, όπως Butterbean’s Café και Top Wing.

Όλα τα επεισόδια διατίθενται On Demand, αποκλειστικά από το Vodafone TV, παρέχοντας στους συνδρομητές την καλύτερη εμπειρία θέασης, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, για να μη χάνουν τα παιδιά στιγμή μακριά από τους αγαπημένους τους ήρωες.

Επιπλέον, οι συνδρομητές Vodafone TV μπορούν ακόμη και να κατεβάσουν προσωρινά τα αγαπημένα τους επεισόδια στο κινητό ή το tablet, για να τα παρακολουθήσουν offline στις διακοπές τους, ακόμα και όταν δεν έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ.

O Ανδρέας Γεωργιάδης, Pay TV Manager της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Στόχος μας είναι η πλατφόρμα του Vodafone TV να καλύπτει τις ανάγκες ψυχαγωγίας όλης της οικογένειας.

Η υπηρεσία Nick+ αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή περιεχομένου παιδικής ψυχαγωγίας και είμαστε χαρούμενοι που μέσω αυτής δίνουμε πλέον τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να έχουν πρόσβαση στις σημαντικότερες και πιο δημοφιλείς σειρές για παιδιά με την υπογραφή του Nickelodeon, του διεθνούς, δημοφιλούς καναλιού κινουμένων σχεδίων και νεανικών σειρών».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Vodafone Ελλάδας για τη διάθεση του του Nick+ στη χώρα», δήλωσε ο David Urgell, Senior Vice President Στρατηγικής, Διανομής Περιεχομένου και Ψηφιακού Τομέα για τη Νότια και Δυτική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Το Nick+ αποτελεί μια πρωτοποριακή προσφορά που παρέχει στα παιδιά και τους γονείς τους μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα επιλογής ως προς το πού και πότε μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους σειρές και τους χαρακτήρες που προτιμούν στο Nickelodeon.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται πλήρως στη στρατηγική μας για την περαιτέρω επέκταση του brand Nickelodeon στον μη γραμμικό τομέα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μεταβαλλόμενων τάσεων της κατανάλωσης βίντεο και των προσδοκιών των καταναλωτών».

Σχετικά με το Vodafone TV :

Το νέο Vodafone TV  αλλάζει τα δεδομένα της τηλεόρασης στην Ελλάδα με συναρπαστικό περιεχόμενο, μοναδική εμπειρία και απεριόριστες δυνατότητες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τώρα πια όλοι μπορούν να το αποκτήσουν σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν, ώστε να απολαμβάνουν το καλύτερο live και On Demand περιεχόμενο σε όποια συσκευή θέλουν μέσα ή έξω από το σπίτι. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Nick+ αλλά και την τεράστια ποικιλία παιδικού περιεχομένου του Vodafone TV στο vodafone.gr/TV

Σχετικά με το Nickelodeon

Το Nickelodeon, που διανύει σήμερα το 39ο έτος λειτουργίας του, είναι το Νο1 ψυχαγωγικό brand για τα παιδιά. Έχει θεμελιώσει μια ποικιλόμορφη, παγκόσμια επιχείρηση θέτοντας τα παιδιά στο επίκεντρο του συνόλου των δράσεών του. Στις δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνεται ο τηλεοπτικός προγραμματισμός και η τηλεοπτική παραγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλον τον κόσμο, καθώς και καταναλωτικά προϊόντα, ψηφιακό περιεχόμενο, ψυχαγωγικές υπηρεσίες, βιβλία και ταινίες μεγάλου μήκους.

Το τηλεοπτικό δίκτυο του Nickelodeon στις Η.Π.Α. προβάλλεται σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια νοικοκυριά και κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα βασικά καλωδιακά δίκτυα για παιδιά για 22 συνεχόμενες χρονιές. Για περισσότερες πληροφορίες ή γραφικά στοιχεία, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nickpress.com. Το Nickelodeon και όλοι οι σχετικοί τίτλοι, χαρακτήρες και τα λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB).

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση