HomeΚΡΗΤΗΜαθητές είπαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη

Μαθητές είπαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη

Η πρώτη εορταστική επίσκεψη στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώτη εορταστική επίσκεψη στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, από τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κ.Α.Π.Ν.Κ. (Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης), συνοδευόμενα από τον Διευθυντή τους, κ. Δημήτρη Χαμηλάκη, την Κοινωνική Λειτουργό τους, κα Αικατερίνη Μαλανδράκη, όπως και από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, προκειμένου να αποδώσουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Μετά από εντυπωσιακή ερμηνεία, ο κ. Βουλγαράκης μοίρασε δώρα και κεράσματα στα παιδιά, τα οποία έδωσαν την πιο χαρούμενη γιορτινή νότα στις άγιες μέρες που έρχονται.
1

Αμέσως μετά, ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε τους μαθητές του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Κρήτης, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους, κ. Θωμά Παναγιώτου, οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων της Πελοποννήσου και της Χίου, μεταξύ άλλων, υπό τη Διεύθυνση του Χοράρχη τους, κ. Κωνσταντίνου Στεφανάκη.

Την τελευταία επίσκεψη της ημέρας πραγματοποίησαν παιδιά και εκπαιδευτικοί από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χανίων (ΕΕΕΕΚ Χανίων), προσφέροντας γλυκά στον κ. Βουλγαράκη, ο οποίος ανταπέδωσε με κεράσματα κι ευχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση