HomeHL-WorldΡουμάνα ποπ σταρ βρέθηκε νεκρή υπό μυστηριώδεις συνθήκες

Ρουμάνα ποπ σταρ βρέθηκε νεκρή υπό μυστηριώδεις συνθήκες

Ανασύρθηκε νεκρή από τον ποταμό Δούναβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ρουμανο-Καναδή ποπ τραγουδίστρια Anca Pop βρέθηκε νεκρή, αφού το αυτοκίνητό της έπεσε μέσα σε ποταμό.

Η σορός της 34χρονης αναγνωρίστηκε όταν οι δύτες εντόπισαν το όχημά της στον ποταμό Δούναβη στη νοτιοδυτική Ρουμανία και το ανέσυραν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Προηγουμένως η αδελφή της είχε ειδοποιήσει τις Αρχές, καθώς η Anca δεν είχε επιστρέψει σπίτι της την Κυριακή το βράδυ και αγνοούνταν. Η αστυνομική έρευνα συνεχιζόταν μέχρι και την Τρίτη, οπότε και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 34χρονης.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστες και δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

anca-pop

Η Ρουμάνα τραγουδίστρια έκανε καριέρα στην ποπ, με επιρροές από τη μουσική των Βαλκανίων. Είχε επίσης συνεργαστεί με τον Βόσνιο μουσικό Γκόραν Μπρέγκοβιτς.

Το 1987, η Anca Pop είχε αποδράσει από την κομμουνιστική Ρουμανία με την οικογένειά της, διασχίζοντας τον Δούναβη προς την τότε Γιουγκοσλαβία, όπου διέμειναν ως πολιτικοί πρόσφυγες. Έπειτα από μήνες μετανάστευσαν στον Καναδά.

Όταν κατέρρευσε το κομμουνιστικό καθεστώς, επέστρεψε στη Ρουμανία. Αυτή τη χρονιά, η αποκάλυψη που έκανε ότι διατηρεί σχέση με γυναίκα, προκάλεσε αντιδράσεις στη συντηρητική ρουμανική κοινωνία, που δείχνει να μην ανέχεται σε πολλές περιπτώσεις την ομοφυλοφιλία.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση