HomeΚΡΗΤΗΕξελίξεις για τους δικαιούχους απαιτήσεων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE

Εξελίξεις για τους δικαιούχους απαιτήσεων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου από τον ασφαλιστικό εκκαθαριστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξελίξεις έχουν υπάρξει στο ζήτημα της πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεων τους για συμβόλαιά τους με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και την COMMERCIAL VALUE.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

Ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 439 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 334 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 105 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ.

Με βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 18 Δεκεμβρίου 2018 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.

Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία προσωρινής διανομής των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ είναι σε εξέλιξη και θα είναι έως ότου καταβληθεί, στο σύνολο των πιστοποιημένων δικαιούχων, το ποσό των προσωρινών διανομών, για το οποίο έχει διατηρηθεί απόθεμα. Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης – επαλήθευσης.

Έπειτα από τα παραπάνω, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καθησυχάζει τα μέλη της, που μέσω αυτής πιστοποιήθηκαν , να μην ανησυχούν.

Για περισσότερη ενημέρωση στα τηλ.της ΄Ενωσης 2821092306, 2821092666”

Διαφήμιση
Διαφήμιση