HomeΚΡΗΤΗΟ εμβληματικός Λούκουλος, το εστιατόριο που έγινε σήμα κατατεθέν της πόλης μας, επέστρεψε ανανεωμένος.

Ο εμβληματικός Λούκουλος, το εστιατόριο που έγινε σήμα κατατεθέν της πόλης μας, επέστρεψε ανανεωμένος.

Ο Luculus βρίσκεται στο γνωστό σημείο. Κοραή 5 και Μιλάτου 8 στο κέντρο του Ηρακλείου. Τηλέφωνο για κράτηση 2810 224435

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με όνομα λατινικό αυτή της φορά (Luculus) για να παραπέμπει ευθέως στις αρχές και τις αξίες του Ρωμαίου στρατηλάτη ο οποίος έμεινε στην Ιστορία για τη μνημειώδη φιλοξενία και τα …λουκούλια γεύματα που πρόσφερε στους καλεσμένους του. Με νέα διεύθυνση, νέους ιδιοκτήτες, νέο περιβάλλον και νέα μοναδικά πιάτα.

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της νέας εποχής, το ιστορικό εστιατόριο φιλοδοξεί να συνεχίσει την παράδοση που το έκανε successstory τις περασμένες δεκαετίας.

Η νέα εποχή απαιτεί το διαφορετικό, αλλά και το αυθεντικό. Οι αυθεντικές μεσογειακές συνταγές με πινελιές κρητικής κουζίνας είναι εδώ για να τις δοκιμάσετε με έναν διαφορετικό, gourmet τρόπο, υψηλής γαστρονομίας. Όπως το απαιτεί η νέα εποχή. Όπως το αξιώνει το υψηλό επίπεδο των συνδαιτυμόνων του.

Στο Luculus θα δοκιμάσετε ένα ισορροπημένο μενού που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και φυσικά όλα τα βαλάντια. Γιατί ο Luculus είναι ένα έντιμο εστιατόριο. Η υψηλή ποιότητα των πιάτων δεν συνοδεύεται από υπερβολές στην τιμή. Αλλά από αυτοσεβασμό στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών του.

Ο Luculus ήρθε για να μείνει. Το διαπιστώνεις στις μικρές λεπτομέρειες. Από τον προσεγμένο διάκοσμο, από το service, την ποιότητα των πρώτων υλών, την ποικιλία του μενού. Οι άνθρωποι εδώ, επένδυσαν στην διαχρονικότητα. Το εγχείρημα φωνάζει από μακριά πως δεν είναι κάτι το περιστασιακό.

Πήγαμε, δοκιμάσαμε και θα ξαναπάμε για να δοκιμάσουμε και πάλι. Και το κυριότερο για να συναντηθούμε. Γιατί ο Luculus αναπόφευκτα γίνεται το νέο σημείο συνάντησης για κάθε περίσταση, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Για ένα ήσυχο μεσημεριανό γεύμα με συναδέλφους ή συνεργάτες.

Για ένα ρομαντικό δείπνο. Για την παρέα που είχες καιρό να συναντηθείς. Ό,τι κι αν σκεφτείς, ο Luculus θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και σίγουρα ικανοποιημένους.

Αισθανθείτε σαν το σπίτι σας. Γιατί όπου αισθάνεστε καλά είναι το σπίτι σας.