HomeΚΡΗΤΗΑνακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον Μενέλαο Μποκέα

Ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον Μενέλαο Μποκέα

Για το Δήμο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες μόλις μέρες έπειτα από τη δυναμική ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Μαλεβιζίου και ο κ. Μενέλαος Μποκέας συνεχίζει να ενισχύεται με ισχυρές παρουσίες που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό του. Άλλωστε ο ίδιος έχει τονίσει ότι προχωρά σε μια αυτοδιοικητική προσπάθεια ανοιχτή σε όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις.

Ο στόχος που έχει θέσει ο κ. Μποκέας είναι ξεκάθαρος: ένας σύγχρονος Δήμος – πρότυπο, χωρίς αποκλεισμούς, με απόλυτα διαφανείς και συμμετοχικές διαδικασίες, αλλά και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, που θα τάσσεται, πρώτα από όλα, στην υπηρεσία των δημοτών. Αυτός ακριβώς ο στόχος είναι που στρατεύει στο πλευρό του κ. Μποκέα και τους Μιχάλη Βρέντζο, Τάσο Λιαδάκη και Χρυσούλα Χαλκιαδάκη.

Πρόκειται για άτομα με αδιαμφισβήτητη προσφορά στην κοινωνία του Μαλεβιζίου, αλλά και στα κοινά της περιοχής από όποια θέση κι αν βρέθηκαν.
O κ. Μιχάλης Βρέντζος είναι ένας νέος άνθρωπος γνωστός από την επιχειρηματική του δράση, όχι μόνο στο Μαλεβίζι, αλλά σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου.

Επιχειρηματικά δραστηριοποιείται και ο κ. Τάσος Λιαδάκης, γνωστός και από την άμεμπτη αυτοδιοικητική του διαδρομή, που χαίρει εκτίμησης στην τοπική κοινωνία.

Ενεργή, δραστήρια και με αυτοδιοικητική δράση και η κα. Χρυσούλα Χαλκιαδάκη, ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο του Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση