HomeHL-9Σε Δημόσια διαβούλευση η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Μασταμπά και Καμινίων

Σε Δημόσια διαβούλευση η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Μασταμπά και Καμινίων

Προτάσεις από τους πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Ηρακλείου αποφάσισε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση για 10 ημέρες η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Τετάρτη στην περιοχή «Μασταμπάς» του Δήμου Ηρακλείου και κάθε Δευτέρα στα Καμίνια, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις-παρατηρήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και αρμόδιοι φορείς και στη συνέχεια η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να εισηγηθεί σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απόφαση:

Θέμα 4o: Δημόσια Διαβούλευση για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Τετάρτη στην περιοχή «Μασταμπάς» του Δήμου Ηρακλείου.

Ο κ. Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τη με αριθμ.πρωτ. 111518/10-12-2018 εισήγηση του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Τετάρτη στην περιοχή «Μασταμπάς» , από την οδό Παρασκευοπούλου στις οδούς:

– Σεργίου Κυβέλης από την συμβολή της με την οδό «Εμμ.Χαρ.Παπαδάκη» έως όπου χρειαστεί για να λειτουργήσει η λαϊκή αγορά.
– Βαλτετσίου από την συμβολή της με την οδό «Σεργίου Κυβέλης» η οποία είναι παράλληλη και συνδέονται μεταξύ τους.
Επίσης και οι δυο οδοί εκτός που είναι παράλληλες μεταξύ τους, η οδός (Σεργίου Κυβέλης) είναι παράλληλη με την Λ. Κνωσού και η οδός (Βαλτετσίου) είναι παράλληλη με την οδό Ερυθραίας

Θέμα 1o: Δημόσια Διαβούλευση για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Δευτέρα στην 3η Δημοτική Κοινότητα, περιοχή «Καμίνια» του Δήμου Ηρακλείου.

Ο κ. Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τη με αριθμ.πρωτ. 112661/12-12-2018 εισήγηση του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Δευτέρα στην 3η Δημοτική Κοινότητα, περιοχή «Καμίνια» του Δήμου Ηρακλείου στις οδούς:

• Σμυριλίου από τον αριθμό 15 (γωνιακό καφενείο) μέχρι και τον αριθμό 55
• Φρέντυ Γερμανού, σε όλη την οδό έως τη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου
• Κυβέλης, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Σμυριλίου και την οδό Πατρόκλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση