HomeCity GuideΣυναυλίες με χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε Βασιλική του Αγίου Μάρκου και Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

Συναυλίες με χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε Βασιλική του Αγίου Μάρκου και Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζονται την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις. Η Συναυλία θα δοθεί στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στις 19:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Στο πιάνο ο Νίκος Κοκκίνης. Διεύθυνση: Ιωάννης Ιδομενέως.

Παράλληλα στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία του Κλασικού Ωδείου Ηρακλείου με τίτλο «Χίλια Καλώς Ορίσατε – Χίλιες και μία νότες – Χίλιες και δύο χαρές», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Τα Μουσικά Σύνολα, η Παιδική Χορωδία «Χορωδιακή Φωλιά», η Χορωδία Ενηλίκων «Ars Nova», οι σχολές της Μονωδίας, της Κιθάρας, του Πιάνου, του Βιολιού, του Φλάουτου, της Λύρας και των Κρουστών του Κλασσικού Ωδείου Ηρακλείου. Στην εκδήλωση συμπράττουν: Νεκταρία Λαουμτζή (μονωδία, πιάνο, διεύθυνση χορωδίας ενηλίκων), Λίνα Κοτσομύτη (μονωδία και πιάνο), Κατερίνα Σαρρή (πιάνο και χορωδία), Ανδρέας Μαυρακάκης (κιθαριστικά σύνολα), Νίκος Σκιαδάς (κρουστά), Κωνσταντίνος Ψαρουλάκης (φλάουτο), Γιώργος Κουρούπης (βιολί), Νεκτάριος Κλωσταράκης (λύρα).

Επίσης συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου είναι:

10:00 – 23:00 Φιλανθρωπική δράση από τον Up 92,9 fm. «Ένα Δέντρο Γεμάτο Τρόφιμα» – Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση