HomeHL-PsilaΚίτρινες γραμμές τραπεζοκαθισμάτων: τελικά … είναι διακοσμητικές

Κίτρινες γραμμές τραπεζοκαθισμάτων: τελικά … είναι διακοσμητικές

Ακριβώς κάτω από τη Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θεωρητικά, το μέτρο των κίτρινων γραμμών που οριοθετούν μέχρι ποιο σημείο τα καταστήματα εστίασης θα μπορούν να τοποθετούν τα τραπεζάκια τους στο πλακόστρωτο, είναι αποτελεσματικό.

Ο χώρος που έχει κάθε επιχείρηση στη διάθεσή της είναι μελετημένος και οριοθετημένος με τη γνωστή πλέον “κίτρινη γραμμή” που σχεδιάστηκε από τη δημοτική αρχή προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα, προστριβές, πρόστιμα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Σήμερα, όμως το όριο αυτό ξεπεράστηκε κατά πολύ και όχι όπου να’ναι, αλλά σε πολύ μικρή απόσταση από τη Λότζια, όπου ένα τραπεζάκι καφετέριας “ξεφύτρωσε” στην κυριολεξία στη μέση του δρόμου, εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών σε μια μάλιστα μέρα με αυξημένη κίνηση περιπατητών και καταναλωτών στο κέντρο της πόλης που έχει φορέσει τα γιορτινά του.

kitrinh-grammh-loggia2

Είναι προφανές ότι το τραπεζάκι τοποθετήθηκε στη μέση του δρόμου καθ’ υπέρβαση των ορίων των κίτρινων γραμμών, προκαλώντας άσχημη εντύπωση στους πολίτες, και γι’ αυτούς που αγνοούν τα προβλεπόμενα, αλλά και για τους ιθύνοντες που δεν επιβάλλουν την τάξη…

Διαφήμιση
Διαφήμιση