HomeΚΡΗΤΗΝέα απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Πλατανιά

Νέα απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Πλατανιά

Μετά από διαγωνισμό που διήρκεσε ένα χρόνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά παρέλαβε τρία νέα οχήματα απορριμματοφόρα, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που διήρκεσε ένα έτος.

Τα τρία νέα απορριμματοφόρα είναι συνολικού προϋπολογισμού 289.956,00€

platanias-aporrimatofora

Με την προμήθεια αυτή ο Δήμος Πλατανιά αποκτά:

Νέο Απορριμματοφόρο όχημα αποτελούμενο από καινούργιο πλαίσιο μικτού φορτίου 26τον, ισχύος 330Ηp και καινούργια υπερκατασκευή τύπου πρέσας χωρητικότητας 22κμ , με καύσιμο πετρέλαιο (diesel), τεχνολογίας EURO 6.

Νέο Απορριμματοφόρο όχημα αποτελούμενο από καινούργιο πλαίσιο μικτού φορτίου 19τον, ισχύος κινητήρα 330Ηp και καινούργια υπερκατασκευή τύπου πρέσας χωρητικότητας 16κμ, με καύσιμο πετρέλαιο (diesel),  τεχνολογίας EURO 6.

Απορριμματοφόρο (δορυφορικού) οχήματος ανοικτού τύπου χωρητικότητας 2,5κμ με σύστημα ανύψωσης κάδων, αποτελούμενο από καινούργιο πλαίσιο μικτού φορτίου 2,2τον και καινούργια υπερκατασκευή, με καύσιμο πετρέλαιο (diesel).

Μετά την παραπάνω προμήθεια ο Δήμος Πλατανιά ενισχύει τον στόλο των απορριμματοφόρων του με καινούργιο εξοπλισμό, μετά και την αγορά 2 μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων τα προηγούμενα χρόνια.

Το επόμενο διάστημα θα ενισχυθεί ο στόλος των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Πλατανιά, μετά από Διεθνή διαγωνισμό από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ καθώς και με ιδίους πόρους:

με ένα νέο φορτωτή εκσκαφέα

ανοιχτό φορτηγό με γερανό αρπάγη

δύο νέα ημιφορτηγά

ένα κλαδοθρυματιστής

ένα φορτωτή πλάγιας ολίσθησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση