HomeΣΠΟΡΠέρασε νικηφόρα από το «Βικελίδης» ο Παναιτωλικός, 2-1 τον Άρη

Πέρασε νικηφόρα από το «Βικελίδης» ο Παναιτωλικός, 2-1 τον Άρη

Άρης-Παναιτωλικός 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με ένα πολύτιμο «διπλό» έφυγε ο Παναιτωλικός το Σάββατο από το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 σκορ του Άρη, για την 14η αγωνιστική της Super League.
Οι Αγρινιώτες έτσι έφτασαν στην τρίτη νίκη τους τις τελευταίες αγωνιστικές, καταφέρνοντας να αναρριχηθούν στην πέμπτη θέση. Στον αντίποδα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Θεσσαλονικείς, που παρέμειναν στους 18 βαθμούς.

 Η ομάδα του Δέλλα άνοιξε το σκορ στο 63′ με τον Αλέξανδρο Μαλή, στο 71′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Νικολά Ντιγκινί για να έρθει στο  75′ ο Αντριαν Λουσέρο να διαμορφωσει το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν πολύ νωρίς (10′) τις υπηρεσίες του Αλχασάν Καμαρά, λόγω τραυματισμού του στο γόνατο (σ.σ. αντικαταστάθηκε αναγκαστικά), ενώ έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 31′, με πέναλτι που κέρδισε ο Μοράρ αλλά δεν αξιοποίησε ο Μάζουρεκ.

Σ’αυτήν τη φάση πάντως ο τερματοφύλακας του Άρη, Κουέστα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Γκολ: 63′ Μαλής (Παναιτωλικός), 71′ Ντιγκινί (Άρης), 75′ Λουσέρο (Παναιτωλικός)
 
Κίτρινες: Κωνσταντινίδης (Άρης), Μαλής (Παναιτωλικός), Λιάβας (Παναιτωλικός), Ουίλιαν (Παναιτωλικός)
 
Κόκκινες: 27′ Κουέστα (Άρης)
 
Δοκάρια: 14′ Γιουνές (Άρης)
Άρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βαλεριάνος (55′ Μενέντεθ), Βέλεθ, Δεληζήσης, Σιώπης, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Γκαρσία (82′ Ναζλίδης), Γιουνές (30′ Αναγνωστόπουλος)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Άργκους, Ντιας, Λουσέρο, Καμαρά (14′ λ.τ. Μανά) Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα, Μοράρ (88′ Χαντάκιας)

Διαφήμιση
Διαφήμιση