HomeHL-9Ευχαριστίες Λιμενάρχη Ηρακλείου στο προσωπικό

Ευχαριστίες Λιμενάρχη Ηρακλείου στο προσωπικό

«Πίστεψαν, επέμειναν και τελικά άγγιξαν το ουράνιο τόξο!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μ ένα συγκινητικό μήνυμα ο Λιμενάρχης Ηρακλείου ευχαρίστησε το προσωπικό και όλους όσους συμμετείχαν στην μεγάλη επιχείρηση στο πλοίο με τους έξι τόνους χασίς – σοκολάτα.

Υπενθυμίζεται ότι στα κοντέινερς που μετέφερε το πλοίο εντοπίστηκαν 6 τόνους και 51 κιλά χασίς σε μορφή σοκολάτας καθώς και 3.127.360 χάπια Captagon που είναι γνωστά ως «χάπια των τζιχαντιστών».

Το έργο των λιμενικών αρχών δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι τα ναρκωτικά ήταν καλά κρυμμένα αλλά και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Στο μήνυμα του ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμιος Δουβής αναφέρει:
«Καθ όλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής επιχείρησης στο λιμάνι του Ηρακλείου λόγω των καιρικών συνθηκών εμφανιζόταν κατά διαστήματα το ουράνιο τόξο! Επίσης κάτι ασύλληπτο συχνά παρομοιάζεται με την προσπάθεια να αγγίξει κάποιος το ουράνιο τόξο! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους Βαθμοφόρους Λ.Σ. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που πίστεψαν, επέμειναν και τελικά άγγιξαν το ουράνιο τόξο!
Θερμές ευχαριστίες στους Προέδρους και το Προσωπικό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και του Συνδέσμου Μονίμων Εργατών Λιμένος Ηρακλείου για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν νυχθημερόν όλες τις ημέρες της επιχείρησης!
Τέλος, εκ μέρους του Προσωπικού του ΚΛΗ ευχαριστώ το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης για την αμέριστη στήριξη και μέριμνά της!»
4

Διαφήμιση
Διαφήμιση