HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 14η αγωνιστική της Superleague;

Τι πρόκειται να δούμε στην 14η αγωνιστική της Superleague;

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Μετά από ένα ευρωπαϊκό τριήμερο, με ανάμεικτα συναισθήματα για τις Ελληνικές ομάδες, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Superleague, με την 14η αγωνιστική.

Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής αυτής ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο αλλά και αυτή της ΑΕΛ , με την ΑΕΚ.

Ας δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής με μια πρόβλεψη για κάθε αναμέτρηση.

 

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος :  Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο παιχνίδι που ανοίγει το Σάββατο την αγωνιστική. Οι Ηπειρώτες, έχουν βρεθεί σε ασυνήθιστη για αυτούς, τα τελευταία χρόνια, βαθμολογική θέση και θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το παιχνίδι για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο Πανιώνιος από την άλλη, βλέπει πεντάδα με την πολύ καλή πορεία  που πραγματοποιεί φέτος και βλέπει την αναμέτρηση αυτή σαν μια ευκαιρία για ένα πολύ καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Από την μια η δύναμη της έδρας  και η ανάγκη για βαθμούς και από την άλλη η καλύτερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος , δεν επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Πρόβλεψη: 1Χ

 

Άρης-Παναιτωλικός : Ένα ντέρμπι πεντάδας, θα διεξαχθεί, το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό, που τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός

Οι Κίτρινοι , θέλουν την νίκη για να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενα στραβοπατήματα, ΠΑΟ και Ξάνθης και να εδραιωθούν στην 5η θέση. Πάντα ο Άρης ξεκινά σαν φαβορί, μια τέτοια αναμέτρηση στο γήπεδό του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, κάνει πορεία πεντάδας φέτος και θέλει να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στο Βικελίδης απέναντι σε ένα από τους βασικούς ανταγωνιστές της.

Πρόβλεψη : 1

 

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ : Το πρόγραμμα του Σαββάτου, κλείνει με την αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας, που μετρά μόνο νίκες, με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη στην έδρα του , απέναντι στον ΟΦΗ.

Όμως ο ΟΦΗ, θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του για ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς έρχεται και με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Παναθηναϊκού.

Πρόβλεψη: 1Χ

 

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη: Το πρόγραμμα της Κυριακής, ανοίγει με την αναμέτρηση, στην Ριζούπολη, ανάμεσα στον Απόλλων και την Ξάνθη.

Είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του Απόλλωνα να πάρει βαθμούς και να μην χάσει από νωρίς, το τρένο της παραμονής.

Η Ξάνθη όμως, έχει δείξει την ποιότητά της και κυνηγά την ευρωπαϊκή έξοδο και τέτοια παιχνίδια είναι ευκαιρία για σημαντικούς εκτός έδρας βαθμούς .

Μένει να δούμε αν υπερισχύσει η ανάγκη για επιβίωση του Απόλλων ή η καλύτερη κατάσταση και ψυχολογία που βρίσκεται η Ξάνθη.

Πρόβλεψη : 12

 

ΑΕΛ-ΑΕΚ : Σε αυτήν την αναμέτρηση, υπάρχουν πολλά αρνητικά, πριν καν ξεκινήσει.

Η ΑΕΛ πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με την κατάθεση των δελτίων από τον Αλέξη Κούγια και την αφαίρεση τριών βαθμών για χρέη στον Άγγελο Αναστασιάδη και σίγουρα όλα αυτά θα επηρεάσουν την προσπάθεια των παικτών στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ από την άλλη, προέρχεται από άλλη μια ευρωπαϊκή ήττα και αν και στο πρωτάθλημα έχει ανακάμψει τις τελευταίες αγωνιστικές , δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία και μένει να φανεί αν θα μπορεί να κερδίσει , ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι.

Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΚ μόνο και μόνο για την περίεργη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ.

Πρόβλεψη : 2

 

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος : Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που προέρχεται από ήττα με πολύ κακή εμφάνιση, στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, αντιμετωπίζει τον δεύτερο και εντυπωσιακό φέτος, Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός, ελπίζει να έχει την στήριξη των οπαδών του , για να πάρει μια πολύ αναγκαία νίκη προκειμένου να κρατήσει την θέση του στην πεντάδα και να μπορεί να κοιτάζει και ψηλότερα.

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, για να διατηρήσει την δεύτερη θέση, καθώς ο Ολυμπιακός καραδοκεί.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Ολυμπιακός- Λαμία : Οι Ερυθρόλευκοι, με ψυχολογία στα ύψη από την σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν , υποδέχονται την Λαμία στο Καραϊσκάκη σε μια αναμέτρηση που είναι το απόλυτο φαβορί.

Η ομάδα του Χάβου, ξέρει ότι είναι το απόλυτο αουτσάιντερ σε αυτήν την αναμέτρηση και θα κατέβει χωρίς άγχος, μήπως μπορεί και αποσπάσει κάτι , αν και είναι πολύ δύσκολο.

Πρόβλεψη : 1

 

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ :  Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει το απόγευμα της Δευτέρας στην Λιβαδειά, με την αναμέτρηση του τοπικού Λεβαδειακού, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο Λεβαδειακός, θέλει βαθμούς οπωσδήποτε καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και ο μόνος τρόπος να τους αποσπάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι να ποντάρει στην κακή ψυχολογία του ΠΑΟΚ από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Όμως ο Δικέφαλος μετά από την ήττα από την Μπάτε, ξέρει ότι το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος του στόχος και θα αφοσιωθεί πλήρως σε αυτόν, χωρίς απροσεξίες που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια βαθμών σε παιχνίδια όπως αυτό.

Πρόβλεψη : 2

 

Μια αγωνιστική που μπορεί να δημιουργήσει ανακατατάξεις στην βαθμολογία, τόσο στην μέση όσο και στην ουρά και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου γύρου κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην προσπάθεια που κάνει κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση